Btl2652 Annecimm22 son 5 günüm inşlh pazartesi gunu bebişim geleck🥰 çok heyecanlıyım vakit geçmiyor durdu sanki 🤭
seymaaa123 22 si diye beklerken bebeğimin suyu azalmış bana da acil sezeryan dedi perşembe olsun dedim bizde perşembe doğum olacak çok korkuyorum 🥲
Annecimm22 seymaaa123 bende çok korkuyorum hayırla sağlıkla gelsinler dualarınıza talibim.. Seninde inşallah çok güzel geçer
Annecimm22 Burcusahinnn neden erken suni sancı yapılıyor ki o genelde 41e kadar gelmeyen bebeklere verilmiyor mu
Annecimm22 Burcusahinnn benim 36+6 gün oluyor yarın mecburi alınıyor plasenta previa totalim o yüzden bekletemiyor sancı da çıkıyor diye sancı olmaması gerekiyor
Burcusahinnn Annecimm22 bütün vucudumda sebebini bilmediğimiz bi alerji kaşıntı ve döküntü başladı karaciğerde bişey olabilir doktor dedi karaciğer testi yaptırsak geç çıkar riske atmaya gerek yok bebeğin kilosu iyi açılman da var doğumu başlatalım dedi doktorum
Annecimm22 Burcusahinnn evet benim başka Bi imkanım yok plesanta rahme yapışmış diye zorunlu sezeryan ve riskli
Annecimm22 Btl2652 aynen ilk zaman geçmiyor ama yaklaşıncada ve riskli de olunca korku sardı beni sağlıkla atlatalım dua edin banada hepimiz kolaylıkla kucagımıza alalım
Clementinee Annecimm22 Sabah 6 gibi hastanede ol dedi 8 8:30 gibi alcak. Senin canım ? İnşallah sağlıkla gelsinler
Annecimm22 Clementinee amiiin amiiin benimde 8de hastanede ol 10 10bucukta alıcaz dedi önce sen giriyorsum dualarda buluşalım 😊