Yeni13 Kızlar benimde 1 yaşında oğlum var 4 gündür adetim gecikti gidip kan verecem şimdi çok korkuyorum ama nasıl olacak çok zor olacak planlı bir gebelik değildi sadece bir kere korunmadık nasıl hemen oldu anlamadım
Aloneanqel Yeni13 bizde korunmadık oldu bacım Allahın izniyle. Rabbim nasip ederse oluyor 😊🙏🏻 Benim de bebeğim 1 yaşında korkma
_anne_kuzusuu00 Bizde bugun tam 5 hafta olduk salı günü doktora gidicez keseyi görmeye insallah hepimiz saga sağlım alırız bebişleri kucagımıza 😊🙏🙏
Beyzanur_esr _anne_kuzusuu00 bmde randevu aldım 6+6 ya denk geliyor inşAllah gözükür çok merak ediyorum kalp atışını ilk gebelik babamız askerde o askerdeyken öğrendim gebe oldugumu ❤️😢
_anne_kuzusuu00 Beyzanur_esr benimde ilk hamileliğim bende hem cok heycanlı hemde cok meraklıyım insallah hersey güzel ve gönlümüzce olur 🙏😊😊
Aloneanqel Yeni13 ilk 6 ay zor olabilir sonrası mis gibi geçer 😊 oturunca oyuncakları yığmıştım kızımın önüne oynardı hep. Şimdi ablası da ona eşlik eder Allah nasip ederse hep beraber oynarız 🥰🙏🏻 Allahım veriyorsa vardır bir hikmeti
1Pamuk Aloneanqel bende 6+1 mide bulantısı başladı kasık ağrılarım bel ağrılarım ve karın ağrılarım var arada vajinaya batma şeklinde de oluyor 🥺 düşük riskim vardı yatarak geçirmeye çalışıyorum ama zor biraz ama geçicek inslalah ❤️🤲🏻
Aloneanqel 1Pamuk kanama alanın da var mıydı 🙍🏻♀️ Bende korkuyorum daha doktora perşembe günü gideceğim
1Pamuk Aloneanqel yok çok şükür kanama değildi canım inslalah sizin bir şey yoktur ama kanama ise acile gidin benim düşüncem sıkıntılı 🥺
Aloneanqel 1Pamuk yok kanamam yok ilk gebeliğimde kanama alanım vardı. Progestan kullanmıştım 12. haftaya kadar. Bunda var mı bilmiyorum. Yarın gidip öğreneceğim saat 11:00 de sabırsızlıkla bekliyorum günler geçmiyor 😃