Mucizemiz61 merhabalar , gebelikte bebeginde bobrek genişlemesi sorunu yaşayan varmı , gectimi nasil oldu bilgilendirebilirmisiniz
Htc14 Mucizemiz61 benim bebeğimde de aynı problem var 18haftalik 3mm gerekirken 8.5mm olmuş normal den fazla ama tek böbreğin de en azından buna şükrediyorum ilerde ne olur tedavisi nasıl olur bende merak ediyorum ve korkuyorum açıkçası
Htc14 Mucizemiz61 ikizlere hamileyim dün gittim doktora ve Ankara’ya perinatoloji bölümüne doktor anne karnında hiç bir şey yapamayız dedi. Amniyosentez sıvısi alıp down sendromlu olup olmadığına bakabiliriz anca dedi ama onun da düşük riski varmış.ki baktirsak bile sonuç ne olursa olsun yine bişey yapamıyorlar sadece tanı koyarız dedi. böyle böbrek genişlemesi yaşayıp çocuğun down sendromlu olduğunu da gördüm diye söyledi.bi diğer ihtimal de isterseniz bebeği alabiliriz dedi bu arada aldırmış olsam ikisini birden alacaklarmis. Tabiki eşimle bunu kabul etmedik ne gelirse rabbimden sonuçta dua edip bekleyecez başka yapacak bişey yok sadece biraz daha sıkı takip edecekler genişlemesini o kadar.
Mucizemiz61 Yaaaaa, bugun kontrolde doktor dedide çok kafama takıldı hani ciddi bi problemmi acaba diye cok gecmis olsun sizede teşekkür ederim
Mucizemiz61 Benim bugun kontrolde söyledi 33 haftayız inan dedikten sonra gerisini dinleyemedim korktum insalalh anne karninda gecer ya :(
heleninannesi06 Mucizemiz61 banada bugün söyledi 28. Haftaya giriyoruz tek bobreginde var korkulacak bisey yok dedi ama 19. Haftadan 24. Haftaya kadar kalbindeki parlaklıgi düşünüyordum şükür geçti gitti bugün bunu söyleyince tansiyonum düştü odada 🥺
Mucizemiz61 Buda geçiyormuş ya anne karninda cogu gebede varmış bende cok taktım kafaya ama ne bilim geçiyormuş Allahın izniyle sende stres yapma canım