Feraye19 Merhaba kızlar normal de bugün adet olmam lazımdı ama daha olmadım geride olmadım diye test yaptım ama tek çizgi çıktı
Mom545441 Feraye19 aynıyız canım benimde adet günüm test yaptım tek çizgi bide erken olandan yaptım yani
Feraye19 Mavidunyamm evet olabilir testi aldım baktım şimdi https://resimyukle.io/r/6jSFeeLWPo böyle bir iz çıkmış ama yarın ilk idrarla yenden yapıcam 😊
Ceylan01-13 Feraye19 ee var zaten benimkide byleydi hamilesiniz bence gec döllenme de olsa böyle belirgin cifr cizgi cikmiyor cunkü
Feraye19 Ayyccaa ay inşallah çık heyecanlandım eşim de uzman çavuş inşallah iki günlüğüne gelicek yanıma ona süpriz olucak inşallah 🙏
motherofcats test sonucu ilk 5 10 dk da çıkan geçerlidir sonradan çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor ya da test bozuluyor bekledikçe bilginiz olsun sonra hayal kırıklığına uğramamak için🙏🏻
Feraye19 Mavidunyamm evet yaptım hafif pembe çizgi çıktı yarın gidip kan vericem geç döllenme var galiba pembe kahve rengi gibi lekeler geliyor bende fazla anlamıyorum bu tür şeylerden
Mavidunyamm Feraye19 pembe veya kahve rengi lekeler normal değil. Bence bugün giderseniz daha iyi olur büyük ihtimalle progestan verirler