Zuzununannesi01 Kızlar benim bi sıkıntım yok çok şükür doktora gittim adetliyken letu verdi onu kullandım bugün kontrolüm vardı sağ tarafta yumurta büyük bugün perşembe cumartesi dedi ondan sonraki günler olmicakmı yani benmi yanlış anladım
SosyeteMantisi Zuzununannesi01 Bu günler de kesin birlikte ol diye o günleri söylemiş ondan sonrada istediğin zaman birliktelik olur canım
Deletedmom_29 Zuzununannesi01 Söylediğini günleri muhakkak değerlendir Ovulasyon testinde yumurtlama gördüğümüz zaman o gün ve diğer iki günü değerlendiriyoruz onun gibi Sonrasında birlikte olup olmamak sizin kararınız önemli olan söylediği günleri değerlendirmek canım
a_burcu_bur Zuzununannesi01 ne zamandır olmuyo bilmiyorum canım ama sizde bi sıkıntı yoksa eşiniz de görünsün bence doktora. Belki aşılama tüp bebek vs gerekir. Bunlara gerek olmadan isteğinize kavuşursunuz inşallah 🤲🏻🙏🏻
Zuzununannesi01 Deletedmom_29 tamam canım çok teşekkür ederim söylediği günlerde 12 14 16. Günler o zmn ben 18. günüde değerlendirip bırakim
SosyeteMantisi Zuzununannesi01 Olmaz canım birde benimde sağ tarafımdaki yumurtalık büyümüştü banada doktorum gün verdi bugünlerde ilişki olsun dedi ve ilişkiden sonra sağ tarafına yat demişti sağ tarafında yumurtlama olduğu için istersen o şekilde dene tabi benim tutmadı ama belki sende işe yarar . Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah hepimize 🤲
Deletedmom_29 Zuzununannesi01 Değerlendir canım istersen devam et önemli olan söylediği günler olması yumurta büyüyüp çatlıyor ve döllenme gerçekleşiyor. İster devam edersin ister bırakırsın ama psikolojik olarak kendini bebek için beraberlik yaşıyorum diye etkileme umarım güzel habeler alırsın canım 🙏
Zuzununannesi01 a_burcu_bur 2 yıldır olmuyor bi tane oğlum var eşim varikoselden ameliyat oldu sadece ileri hareketlilik düşük oda arada yükseliyor eşimin doktoru aşılama tüp bebek dedi bi defa aşılama yaptırdık olmadı tekrar tahlil verdi doktoru tüp bebek deneyin olmaz dedi öyle dediği ay mfk yöntemini denedik arı sütlü bal karışımı aldık hamile kaldım 5.haftada düşük oldu kimyasal dediler bende olur diye normal yolla denemek istedim
Zuzununannesi01 SosyeteMantisi evet onu bende duydum bi arkadaş söyledi burda yumurtan hangi taraftaysa o tarafına yat dedi bende öyle deniyim belki olur
Zuzununannesi01 Deletedmom_29 o zmn dediği günler dışında akışına bırakalım ay inşallah olur ya oğlum çok istiyor ne zaman bebek olacak diyo sürekli aralık ayında kimyasal geçirdim