Kızlar merhaba.
Bugün iki farklı doktora gittim. 1. Sincan lokman hekim İbrahim beydi o kadar memnun kaldım ki anlatamam muayeneden sonra 11+6 haftalık dedi uygulamaya göre 11+1 dedim cihazda çıkan doğrudur dedi neyse kan sonuçlarımdan sonra hiçbir sıkıntı yok dedi güzelce geçti muayane. 2. Muayene için Gata’ya gittim orda ki doktor 9 haftalık dedi ama ne kalbini dinledi ne detaylı baktı şaştım kaldım 😏 Daha önce bekarken ve gebelikten bir sene önce filan insülin direnci için ilaç kullanmıştım ama bir senedir kullanmıyorum. Gatada ki doktor hiçbir sonuca bakmadan ve kan tahlili istemeden bana direk size şeker yüklemesi yapalım filan dedi, daha erken değil mi deyince de bı bakalım dedi ama çok kararsız kaldım. Hem haftayı 9 diye söyledi hem erkenden test istedi çok kafam karıştı. Gatada doğum yapmayı istiyordum ama sanırım burdan da vazgeçtim pek olumlu geçmedi benim için. Bide günde iki doktora mecbur gittim Kızılcahamamdan geliyorum her zaman gelme şansım yok gelmişken hepsini halletmem gerek. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama umarım anlatabilmişimdir 🌼