Asena17 Ryry bi onlem almadim 31+6 gunlukken 2156 kg 43 cm kizim gobek cevresi 34 hafta cikti doktorum gobekli biraz dedi sorun yok boyle devam dedi
Hazal_kubra12 Ryry 31 haftalıkken 1600 du ilk gebeligimde 38+6 da 4200 dogdu norml doğum ilk dogumsa çok zor kilolu bebek dogurmk doktorun ne dedyse onu yap
Ryry Elif0509 genetikle alakalı bi durummuş şuan anladım bende inşallah sağlıklı olsun da gerisi halledilir
Villanelle Gestasyonel diyabet olabilir mi acaba? Çünkü şeker hastalığında bebek iri oluyor. Öyle bir durum varsa iyi bir şey değil aslında, ani bebek ölümü bile olabiliyor anne karnında
iremcannn1907 Ryry önlem almaya gerek yokki canım doktor sağlıklı dediyse 🤷🏻♀️ Benimde öyleydi 4255 doğdu kilolu bebeğin bakımı da çok kolay hiç zorlanmadım ❤️
iremcannn1907 Ryry evet ilk doğumdu. Son ana kadar normal doğumdu hatta 41. Haftada kendi sancılarımla normal doğuma gittim ama sezaryene döndü. Biraz bebeğin kilosu da normal doğuma engel oldu üstüne de açılmam olmadı
iremcannn1907 Ryry açıkçası çok korkarak hatta ağlayarak girdim. Ama hiç korktuğum gbi olmadı. Sadece ameliyat sırasındaki yarayı kapatma işlemini hissettim biraz o da acısını değil beni çekmelerini itmelerini. Sonrası zaten kolaydı 3 saat sonra ayağa kalktım ve bugün 50. Günüm hiç yatmadım. 🥰☺️
Ryry iremcannn1907 maşallah size açıkcası bende de her iki doğum şeklinde de korku var ☺️ biraz örnek oldunuz açıkcası
Derya_Ayaz Ryry benimde 32 +0 da 2200 du iri dediler şeker yok babaya çekmiştir dedi hiç yediğine ictigine dikkat et demedi.ama başka bir doktora gitmek zorunda kalmıştım o şeker hastası gibi diyet yap dedi şekerim yok ki niye şeker hastası gibi diyet yapayım yapmadım😬sadece kendi doktorum çok 39 40 haftaları bekleyemeyebiliriz çok kilolu olur dedi iyi olsunlar da sezaryan olalım nolmus
Ryry Derya_Ayaz Tabikide ama ilk doğumda kilolu bir bebeği normal doğumla doğurtmaya çalışmasında mı korkuyorum desem yoksa sezeryan kesipinden mi korkuyorum desem bilemedim ikiside var 😄😄 Sağlıklı olshnlar tabikide orası çok ayrı
iremcannn1907 Ryry korkutmak asla istemem ama ben son ana kadar normal düşünüyordum sancıyı da çektim ama sancı berbat bişeydi 🙈
Derya_Ayaz Ryry valla canım bana dedi ki affedersin poponda öyle çok dikiş olur ki sezaryan olmadığına lanet edersin😅😅ondan hemen kabul ettim😬