Sibel_l3 Kızlar her dakika aç hissediyorum ne yicem ben sürekli 😂 gün içinde neler yiyorsunuz kaç öğün
Hanzademerve Sibel_l3 ay bende öyleyim yaaaaaa buzdolabına böyle dakikalarca bakıyorum ilgimi çeken bişi yok😄😄 ekmek arası zeytin peynir domates yapıyorum sürekli 😄👏🏻
Ceylanns Sibel_l3 ben hamile kalmadan önce nasılsa öyle 3 öğün yiyorum ama aralarda midem kazınıyor süt ceviz kuruyemiş yoğurt gibi şeyler yiyorum 😃
Biribiri Sibel_l3 ben de böyle ya midem sürekli kazınıyo bi de koku hassasiyeti bulantım var öyle her önüme geleni de yiyemiyorum durum vahim
Sibel_l3 Hanzademerve ay cidden bende surkeli açıp açıp bakıyorum en son ekmeğe çikolata sürüp yiyorum napim😂
kahvesever__ Sibel_l3 aynen öyle bazen ne yiyecemi bulamıyorum bille hamile olmadan önce böyle değildim 2 öğün yemek yerdim şimdi kaç öğün yedimi bille sayamıyorum 😂
Hanzademerve Sibel_l3 ay bendeee nutellayı kaşıklıyorum bazen süper oluyo😄 kilolardan ne haber ahshshha
Klcaysgl Sibel_l3 doyamayanlarda bende varim 🤭 yiyorum 1 saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi yarim ekmek arasi yine götürüyorum doğuma kadar şişko olucam o kesin 😁