Snglbyr Doğum esnasında ve Doğum sonrasında 1 ay kadar bana yardımcı olacak ebe, hemşire veya yardımcı hangisini tercih etmeliyim nerden bulunabilir güvenilir biri
Edizefeninannesi Snglbyr yani bulmaya bulabilirsinde 1 ay kadar kısa bi sürede kimse çalışmaz ki canım zor yani 1 aylık bir işe ikna etmen
Bisaniye Snglbyr ebe hemşire olarak değil de hasta bakıcılık yapan bunu iş haline getiren kadınlar var. Günlük ücret üzerinden çalışıyorlar. Babaannem rahatsızlandığında yardımcı olsun diye tutmuştuk. Tesadüf eseri hastanedeki hemşire önermişti. Ama internet üzerinden bi araştırın isterseniz
parasetamoll Snglbyr benim liseden arkadaşım bi gebenin yanında 3 aydır kalıyor lise mezunu olmasına rağmen Diyarbakır’da 1800 alıyor bi yandan da kpss çalışıyor ama Doğum işleri dahil kadına evde de yardım ediyor çalıştığı kadının eşi cerrah pek evde olmuyor ben gebe olmasam belki bende çalışırdım :) doğumunu belki eve dr gelir o şekilde suda yaparlar hemşire ile birlikte
Snglbyr Bahar54 güvenilir biri ise bir ay için en fazla 2 bin alsın normal mağaşları kadar olmaz mı en fazla
Snglbyr Bisaniye tek başıma üstesinden gelemem diye düşünüyorum bir yardımcı bir de eşim olur kayın validem de var ama uğraştırmak istemiyorum
Bahar54 Snglbyr 2 bin mi 😣 ozelde calisanlar bile daha fazla aliyor lise mezunu birini isterseniz bulabilirsiniz belki ama tecrubeli biri icin 4 bini gozden cikarmak gerekebilir. Ben hemsireyim o yizden diyorum.
Snglbyr Devle Bahar54 bilemedim canım benim arkadaşım lise menzunı devlette hemşire 3700 ama haklısın alırlar
Snglbyr parasetamoll Doğum hastanede düşünüyorum canım suda Doğum cok güzel tabi ama Bursa da bu konuda çok iyi olanlar varmıdır bilmiyorum geliştirememişler sanki
parasetamoll Snglbyr hastaneden hastaneye de değişiyor maaş oranı döner sermaye sonuçta kadrolu kadrosuz filan :) Doğum koçundanda yardım alabilirsiniz en son sadece sağlık çıkışlılar oluyordu doğum koçu şu an bilmiyorum nasıl