Marguerite Kızlar fena hasta oldum burun tıkanıklığına mı yanagım iki gündür hiç ama hiç koku alamama mı bilmiyorum🙁 meyve ıhlamur ne varsa yeyip içiyorm olmadı ne yapmalıyım koku duyum geri gelmeyecek diye korkmaya başladım😢😢😢
Meltem2 Marguerite tencerenin içine su limon koy kaynat nane at bir iki tane onuda kaynat kapağı kapalı olsun ama havluyu başına geçir tencerenin kapağını aç buhar banyosu yap burun tıkanıklığını buhar banyosu çok iyi geçiriyor geçmiş olsun💕
Marguerite Gizemserkan ilk trimesterda mısın canm öyle deme koku almakta ayrı bir önemliymş şimdi anladm ne yediğimin tadını alıyorm ne içtiğimin iki gündür geçsede kurtulsam🤕🤕🤕
Gizemserkan Marguerite 2. Termisterdayım ama benim k9 köpek burnum geçmiyor sürekli burnum tıkayıp ağzımdan nefes almaktan bıktım umarım en kısa Zamanda iyileşirsin 😞🙏
Marguerite Senayuzuntass bir bilsem üç gündür atlatamadım bende cnm deniz tuzu aldm burnuma çekiyorm suyla ama işe yaramadı zor tutuyorm kendmi burun spreyi kullanmamak için 😞
Senayuzuntass Marguerite bende tuzlu karbonatli su çektim ama faydası yok bugün ilk gün bir de yarına inşallah toparlarım
HilalKavak Kızlar limonu kabuğuyla doğrayıp kaynatın içine isterseniz biraz kuru nane ekleyin söndürün demlensin için çok faydasını görmüştüm ben doktorum nane limon içeblrsin demişti bana nanesini az koyuyodum sizde doktorunuza sorun 😊
Marguerite Sağolun arkadaşlar umarım düzelir deniycem bir de koku alamıyorm burnum açılsada şuan koku durumum düzelmedi çok moralim bozuldu😞 dayanamadım bir kez sprey sıktım bende hemen açtı umarm yine tıkanmaz ama tıkanacağından eminim sizin söylediklerinizi deniycem🙁 Kevser112 Meltem2 Gizemserkan Senayuzuntass HilalKavak
Kevser112 Ben burnuma sürekli vicks sürüyorum az da olsa rahatlatıyor ne yazıkki nezle ya da grip ilaçlı yada ilaçsız bir hafta gibi bir süreçte geçiyor, ateş olmamasına dikkat sadece