Bussbusss Kızlar anne yanı beşik istiyorum kullanıp memnun kaldığınız ürünlerin önerilerini bekliyorum
Zynp44 Bussbusss benim yer olarak sığmadığı için normal ahşap beşik aldım çilek mobilya dan birde oda yapmayacağım yer yok maalesef dolap almadım o yüzden çekmeceli aldım beşiği
Dilaraa_16 Bussbusss ben heyner 7 in 1 aldım letgodan çok az kullanılmış hem güzel hemde önce küçük yuvarlak olarak kullanılabiliyor daha sonra büyüyor ve anne yanı olarak da kullanılabilir resim atabilirim hatta 😊
Zynp44 Bussbusss 3049 beşik ve yatak dahil. Ben artı uyku seti ve cibinlikte alacağım ordan uyku seti de 849 tl cibinliği sormadım daha 500 de o sanırım aşağı yukarı
sedaemlik Bende aldım canım çok kullanışlı çok güzel ebebekte Elyeza beşik var orda 1500 üretici firması olan bebekonfordan sipariş verdim ben 1100 e geldi içinin koruması süngeri dahil
Bussbusss sedaemlik e bebekte baktım bende bu dediğiniz beşiğe sanki çok kalitesiz dokunsan kırılacak gibi duruyordu tahtaları o yüzdenn biraz korktum açıkçası
Dilaraa_16 Bussbusss Heyner Ahşap Meşe Renk Play Stokke 7 in 1 Sepet Beşik, Anne Yanı Beşik, Karyola, Alt Değiştirme Sehpası, Masa, Sandalye - Sarı Yıldız Uyku Seti & Soft Yatakları https://www.hepsiburada.com/heyner-ahap-mee-renk-play-stokke-7-in-1-sepet-beik-anne-yani-beik-karyola-alt-deitirme-sehpasi-masa-sandalye---sari-yildiz-uyku-seti--soft-yataklari-p-HBV00000P3PFQ?magaza=Bedding+Heyner&url_src=ios-product-detail
Seyma_ck Bussbusss kızkardeşim aldı sadece 1 yıl kullanabildi hiç memnun kalmadı ben de o yüzden park yatak aldım yoyko 8 in 1 daha kullanmadım ama çok özelliği var ve kaliteli duruyor.Ayrıca kargosu da çok temiz geldi hepsi buradadan aldk biz.Bakalım kullanınca memnun kalırız inşallah