Busragonullu32 minik4550 babyci kesinlikle ben çocuk odamı oradan aldim çok memnunum ilgi alkalarida güzel
Fnen minik4550 çocukrüyası noktabebe baybcibebe Biz aralık ayında çocuk rüyasında 4 kapılı dolap şifonyer ve yavrulu montoserri aldık yatağı v uyku seti dahil 6300₺ ödedik
ilkaygrsyglr Ben pier cardinden aldim. Piyasadakilere gore cok daha kaliteli ve uygun. Oda takimi ve yatak 7.000civari tuttu biizm https://resimyukle.io/r/5AQ22w2Hjl
minik4550 ilkaygrsyglr tam istediğim gibi yatak cunki biz bütün günümüzü o yatağın üzerinde geciricez oyun evi vs gibi yani oturma odamı iptal ediyorum oda yapmak için ama çok daha uygun bisey bakıyorum insallah bulurum 🙏😇
Aslhn-06 ilkaygrsyglr Kaç kg kadar taşıyor yani bebeğimle yatmak istesem ya da eşim uyuturken yanına yatsa
Aslhn-06 ilkaygrsyglr Kaç kg kadar taşıyor yani bebeğimle yatmak istesem ya da eşim uyuturken yanına yatsa
ilkaygrsyglr Aslhn-06 evet birlikte yatabilirsiniz, en onemligi ozelleigi o zaten anne ve cocugun birlikte de yatabilmesi. Boyut olarakta tek kisilk yatak boyu gayet buyuk