aylnodbs Kızlar merhaba, maalesef kilo sorunu.. 80 le hamile kaldim 28 haftamdayim 94 olmuşum kilolu doğum yapan var mı aranızda nasıl bir süreç geçirdiniz doğum nasıldı.. ?
Zehra9616 aylnodbs 66la kalmistim 33 haftamda 80 olmustum suan kacim bilmiom 3 haftadir doktor yuzu gormuyom😂
elifinilki27 aylnodbs 48le hamile kaldım şu anda 67 kiloyum bende bayağı kilo aldım inşallah daha almam
Seymaben aylnodbs 84 le hamile kaldim en son 90 kusurdum suan olmusumdur 91 falan 31+3 haftaligim dahada alirim 😐
Mevaninannesiii aylnodbs ben ilk gebeligimde 25 kilo alarak doğuma gitmstm canm sezaryen oldum sonrasında hepsi gitmişti şimdi 10 kilo almışım 30 haftaligim nasıl olur bilemicem🙄
star3star asellmom bende sizin gbi 58 ile hamile kaldım daha 9.haftamdayım ikizlere hamileym. neler yaptınz bu süreçte benimde hedefim maksimum75 ile bitrmek
Mervekrmn @aylnodbs 73le hamıle kaldım 69a dustum suan tekrar hamıle kaldıgım kılodayım 25 haftalıgım😊
asellmom star3star tek yaptığım bol bol yemek ti 😂😂😂 canım ne istiyorsa yedim hiç iştahım dan kesmedim. Eğer sen özellikle kilo almak istemiyorsan gece yemek yemeni tavsiye etmem ve az ama sık öğünler ile beslenmeninde faydası olucak tır
Sbm050421 aylnodbs boyum 1.77 76 kilo ile hamile kaldım 10+4 günlüğüz hala aynı kilomdayım , inşallah az alırım 😕 doktorum en fazla 8 kilo almalıyız dedi bakalım
Efulim- 34+3 üz ve toplamda 11 kilo aldım şuana kadar 🤔 62 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum boyum da 170 cm. Bence herkesin vücuduna göre değişir ama tabi ortalama alınması gereken de bir sınır var 🙂
eymeninannesii aylnodbs bende çok almışım bi sözde yiyemiyorum nasıl çabuk aldım bu kiloyu aklım almıyor 15+4üm 6 kg
Guzelyuvam 62 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim 5 günlük oldu bebeğim ikinci hamileliğim bu. 🙏🏼 ilk hamileliğimde 62 ile kaldım 72 ile doğuma girmiştim 😊