mybaby1923 Vogel oha çok fazlaymış bence de gereksız benım esım gecen ay erken gebelık te 30 aldı ben netten 3 adet 27 aldım mesela
Vogel mybaby1923 hayır bide 5 taneye o fiyatı vermiyosun bile kesin 2 tanesi bozuk çıkıyo ne c ne t çizgisi görünüyo yani hatalı. İnternetten test almadan önce eczaneden almak zorunda kalmıştım 4-5 paket aldım ve param çöpe gitti
Gulcingezer Mom545441 canim testi regl birince 2 3 gun snra baslayabilirsin 2 saat sivi almadan yapicaksin ikisi de kirmizi oldugu gunleri degerlendireceksin snra siliklesecek yumurtan catlamis demek o gunu ve ertesi gunu degerlendireceksin snra bekliyceksn bkalm ins kismet olur
Gulcingezer RonyaArin Senin yumurtlaman asil 15’inde olmus baya koyu snra siliklesiyor hberin olsn bu gunleri bos gecme
RonyaArin Gulcingezer evet kız bu günleri ful degrlerndrdk bugün de son defa test yapacam catlamistir bugünde degerlendrsek tamamdır canm
mybaby1923 Vogel evet haklısın aldık bakalım ıns bozuk çıkmaz 2. Yaoacam dün ılk olanı yaotım sılık çıktı öyle çıkıyor demı ılk ?
Vogel mybaby1923 evet adetten sonra yumurtlama görene kadar silik çıkıyor hep. Düzenli olarak aynı saatlerde her gün yapılmalı✌🏻
gulsah_12 Mom545441 flo diye adet uygulaması var hamile kalmak istıyorum butonuna basıncada zaten adet günlerini düzenli işaredikden sonra ovülasyon günlerini sana söylüyor ordan bakabılırsınız hamile kalma şansının yüksek olduğu zamanlarda yazıyor yani
Htccprz gulsah_12 her zaman ayni döngüyle yumurtlama olmuyor o uygulamaya göre yumurtlamama 4 gün varken ovülasyon testinde yumurtlama gördüm 4 gün önceden yani uygulamaya kalsa o ay bitti gitti en önemli gunler
DeryaPekerr Mom545441 Canım istersen Flo uygulamasını indir orda herşeyin yazıyor ovülasyon yumurtlama ve gebe kalma şansı yüksek diye günler hemen çıkıyor kendini ordan takip edebilirsin bide çok takıntı haline getirme kendine takiplerini yap özel günleri değerlendir umarım istediğin olur 🙏🏼💖
Mom545441 DeryaPekerr o var ama sanki yanlış söylüyor ya bekarken adetimi takip etme amaçlı indirmiştim şimdide hamile kalmak için ovülasyon takibi yapıyorum ama 4 aylık deneme var geçen ay sağlıksız bu ayda adet olacam galiba dün geçti bugün ne olacak bakalım sarı akıntı geliyor yoğun
Htccprz DeryaPekerr her zaman ayni döngüyle yumurtlama olmuyor o uygulamaya göre yumurtlamama 4 gün varken ovülasyon testinde yumurtlama gördüm 4 gün önceden yani uygulamaya kalsa o ay bitti gitti en önemli gunler
Ebru_Mina Mom545441 canım regl bittiğinde başla derim. Kesinlikle sabah idrarı kullanma ve testi yapmadan son iki saat coook az miktarda sıvı tüket. Ben çok su içtiğimden yumurtlama gününü belirleyememiştim ilk aylarda.
DeryaPekerr Mom545441 Ben düzensiz regl olmama rağmen kullandım ve başarılı bir sonuç aldım canım arkadaşlarımda aynı şekilde oldu biraz kendi takibini sağla akışına bırak emin ol Allah’ın izniyle sende müjdeli haberi alırsın 🙏🏼🥰
cemreee__ Kızlar bende kullanıyorum ovülasyon testini iki saat öncesinden sıvı alımını kesiyorum ve tuvalete de girmiyorum yani idrarımı iki saat bekletmiş oluyorum yanlış yapmıyorum değil mi ? sizlerde öyle mi yapıyosunuz ?