Emrevildan Bebeğinizin zıbınlarını nerden aldınız önerebilceğiniz uygun fiyatlı alışveriş siteleri varmı acaba?
umranozby Emrevildan e bebekte düz beyaz zibinlarda indirim vardı 5 al 4 öde uygundu baya sıfır yarim uzun kol hepsinden var
ozdenarda Emrevildan e bebeginkini tavsiye ederm birde delikli termal zibinlar oluyo hava aliyo cok rahat kullanimi ve asla tavsiye etmicegim yer joker butun zibinlarn cit cit yerleri delindi o kdr sert yapmslrki
Emrevildan Ezgi14 e bebeğin internet sitesinde kalmamış zıbın bende ordan almayı düşünüyodum ama bulamadım 😔
Emrevildan EsraBilal sayfasında çoğu ürün tükenmiş bulunduğum şehirde mağazasındada hiçbişey kalmamış malesef canım 😔
Emrevildan umranozby bebeğim kışın doğacağı için uzun kol zıbın alayım dedim ama dediğiniz ürünleri uzun kolluları yoktu o yüzden almadım
Ezgi14 Emrevildan var canm simdi baktim ben . uygulamasini indir. Kategorilere tikla orda bebek body var orada bir suru var
ozdenarda Emrevildan boynerdede uzun kollu zibinlar cok indirimde ve cok kaliteli ben hep ordan aliyrm cogu seyini tavsiye ederm
sudamlasi Emrevildan lcw dan aldım. E bebekten alcaktım ama bedenlerine çok küçük dediler tutturamam diye almadım
Flz Hm çok kaliteli biraz pahalı ama sitesinde cok değişik şeyler var Şayet ben e bebekteki kıyafetleri begenmedim zıbın için demiyorum zıbın standart ama kıyafet giysi tulum olarak hm diyorum girin bakın sitesine çok şık şeyler var bebişlere 😍 aslında öyle aşırı pahalı da değil Ben tulum aldım mesela 80tl ye geldi Kapşonlu hırkalar sweetler var 30tl Bide fular aldım boynuna 3lü set 30tl Kargo ücreti vermemek için kendi magazasına da bakabilirsiniz Ben kışlıkları da ordan almayı düşünüyorum polarlar filan var tulum bide kozmonot montlar cok hosuma gidiyo 🤗🤗😋
Emrevildan Flz bende tarzını çok beğeniyorum hergün takipteyim indirim için ürünleri çok kaliteli ve göze hitap ediyor 😊
Ezgi14 Busratye 3 tane falan 0 3 aldim gerisini 3 6. Cunku buyukleri kollari kivirip giydiririm ama kuculunce ise yaramaz diye dusundum. Birde cok cabuk buyuyolarmis