iremcannn1907 Elifpinar sadece bir kez bi kanama yaşadım. Onu da adet kanaması sandım ama yerleşme kanamasıymış
iremcannn1907 Elifpinar adetimden Bikaç gün önceydi tam hatırlamıyorum ama çok yoğun değildi ama aynı adet sancısı gibiydi canım
Gamze_5925 Bende hiç gelmedi bazılarında hiç gelmior bazılarında gelior inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bfduam Babyturan Ne renkli ve kaç gün sürdü? elfkara adet olmaya yakın sökülme hissederiz ya kaşıklarsan öyle bi ağrı mıydı? Ovulasyonla takip ediyor muydunuz?
elfkara Agri pek olmamisti sanki oyle hatirliyorum sadece rengi pembemsi bir renkti hayir ovulasyonla takip etmedim sadece 5 eylul de regl oldum en son onu bildigim icin 4 ekim de kan testi ile hamile oldugum netlesti tabi 3 ekim de hizli test yapmistim Bfduam
_anne_kuzusuu00 Snglseyma bende grip oldum diye geziyordum 3 den 4 haftaya girerken burnum flan tıkalıydı ama hamileymişim adetine 2 yada 3 gün kala erken gecelik testi yapabilirsin sonuc negatif cıkarsa üzülme ben he ay 2 tane 3 tane test cöpe atıyordum ama hiç umudumu kaybetmedim
Bfduam iremcannn1907 Ne renkli ve kaç gün sürdü? [silindi] yumurtlamanın kaçıncı günü pembe leke geldi?
iremcannn1907 Bfduam evet hatta ben adet olacağım sanıp testi yapmadım. Sonrada kanama geldi adet oldum sandım zaten. Açık renk değildi koyu renkteydi
Bfduam iremcannn1907 hayırlı olsun yavrunuz annesi:) pembe gelende oluyor sanırım di mi? Af edersin leke şeklinde peçeteye bulaşan, kaç gün sürdü iç çamaşırına geliyor muydu?
oznur-41 Elifpinar ayy aynısı bende de oldu 1 gün sürdü sadece tuvalete gittiğim zamanlar geldi ama idrarımı yaparken çok ağrı hissettim neyi bende anlamadım🤷♀️
_anne_kuzusuu00 Snglseyma sanki ikinci cizgi silik ama var herlde ben bu tastlere güvenmedim erken gebelik testi yada bence gidip kan ver insallah güzel hayırlı haber alırsın
_anne_kuzusuu00 Snglseyma o zaman kendine dikkat et cok agır şeyler kaldırma eğilme belki hamişşindir