Birminikcivciv Geç döllenme yaşayanlarınız kimler ? Kızlar bebek beşinci haftada doktor dedi ki haftaya görmesek keseyi alalım🥺 haftaya 20 mm olması lazım bide içinde bebek olması lazım dedi yoksa sağlıksızdır dedi🥺
Alyabebekkkk Birminikcivciv canm ben 5 haftalikken gittin doktora kese görünmüyor kürtaj dedi ama ben kürtaj olmadım ve bi doktora bağlı kalmadım 1 hafta sonra başka doktora gittim kese göründü çok şükür. Doktor rahmin ters o yüzden görülmemiş dedi bide bazen geç döllenme olabilir dedi.bide bana ilk baktığında kese çok az göründü su iç çişin gelince gel 15 dakika sonra daha net görünür dedi çok şükür 5 dk sonra tam göründü.şimdi 7 buçuk haftaligiz.insallah sizde sağ salim keseyi görürsünüz 😚
Sinem_20 Birminikcivciv benim ilk kızımda gittiğim doktor ilk ultrasonla bakti kese var dedi kan aldı kanda çıkmadı hamile değilsin dedi 2 gün sonra başka doktora gittim ultrasonda yok dedi kan aldı kanda çıktı böyle 3 hafta gittim geldim ultrasonda kese bile yoktu ama kanda cikiyodu sürekli ayrıntılı ultrasona bile girdim oradada görmediler en son 6+4′te görmüştük keseyi geç döllenme demişti doktorum başka bir doktora daha git istersen hayırlı haberler alırsın inşallah🌸
Lulikli Birminikcivciv çok erken gitmişsiniz. 8. Haftada gitmiştim ben 7 haftalıktı bebeğim herşeyini görmüştük çok şükür. Bu kadar erken görünmemesi falan çok normal
Tombikis96 Benimde keseyi gördü ama bebek yok dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi umutsuz olmayalım bence dua edelim
Birminikcivciv Alyabebekkkk Bende de rahim tersliği var galiba. Bugün beşinci hafta kesede bebek yok haftaya olmasa sağlıksız dedi. Bide kesen büyümese sorun dedi. Bakalım inşallah bende hayırlı haber alırım ♥️
Ahucum Benim kizimda gec dollenme olmusdu.benide oyle korkutmusdular .2 hafta nasil gecti bilemedim,oldum dirildim.hic gerek yokmus ,cok rahat ol,hersey cok guzel olucak.yaptigin heyecana yazik
Ahucum Birminikcivciv doktorunuzla konusun.onun dediklerini emel edin.lekelenmeler tez kontrol altina alinacak seylerdi.Allah baska dert vermesin
Birminikcivciv Lulikli Benim lekeler var kahve oyuzden gittim bide kasık ağrım var. Doktor baktı 6. Haftada gözükmesi alalım dedi sağlıksız bişeyi içinde tutma ilacında vicdanın rahat edecekse iç dedi böyle bişey varmı yaaaaa şok oldum. 7-8 haftada görülür bebek ve benim geç döllenme 🥺
Lulikli Birminikcivciv başka doktora git bence bidahakine ilaçlarını da kullan. 8. Haftadan önce de gitme bence lekelenmen kanaman devam etmezse. Bidaha bidaha boşa strese girersin.
Eda157 Birminikcivciv Bu arada devamlı değil ama benimde tam sürecin başlarında bir kez kahverengi lekelenmem oldu çok kasık ağrım vardı hamileliğim netleştiğinde ise bir kez de kırmızı lekelenme olmuştu. İçinizi ferah tutun, kendinizi izleyin. Doktorunuzu hep haberdar edin. Umarım her şey sağlıkla gönlünüzce olur🙏
Kubos01 7 haftalıkken boş kese dedi 8 haftada hem bebeği hem kalp atışı gördük geç döllenme dedi zaten adete yakın birlikte olduk biliyordum yani
Elenafra 8 haftaya kadar sabırla bekle canım , benim son adet tarihine göre 5 haftada karından kese görünmedi alttan muane ile hoca gördü o zaman kese tek vardı kalp atışı bebek görünmüyordu 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalp atışı vardı. Zor bir bekleyiş ama sabırlı ol bekle canım
Eda157 Birminikcivciv Benim son regli tarihim 9 ağustostu. 16 eylülde evde gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde pozitif çıktı. Akşam hastanede Bhcg testi yaptırdım. Pozitif fakat bthc değerim 50 çıktı. (yakın bir tanıdığımın 5 buçuk haftalık hamileyken 5.500 çıkmıştı) Bir gariplik olduğunu anlamıştım. 19 eylülde doktor kontrolüne girdim. Doktor hiçbir şey göremedi tabiki. Böyle durumlarda 2 seçenek olur biri geç döllenme diğeri kimyasal gebelik benim hissiyatım kimyasal gebelik gibi dedi. Yani bir süre sonra düşük yapacaksın dedi bazıları anlamazmış bile düşüğü regli gibi düşünürmüş ama kürtajdansa bu şekilde düşük daha sağlıklı dedi. Sonrasında dediki bhcg değeri 2 günde bir en az 2 katı artar dedi 1 hafta boyunca iki günde bir test yaptırdım toplam 3 kez ve hepsinde dediği gibi en az 2 katı artmıştı. Sonrasında kontrole gittiğimde keseyi de gördü. Şuan 25+5 deyim. En son doktora gittiğimde ilk zamanlardaki 2 haftalık var 9 güne düşmüş gelişim güzel dedi. Şimdi hayırlısıyla, sağlıkla oğlumuzu bekliyoruz.