cemreee__ Gulcingezer herşeyin hayırlısı canım vardır bi hayır olsun düzelmeyecek bi sıkıntı değil allahın izniyle kısa bi zamanda yoluna girer herşey inşallah 🤲🏻
cemreee__ Gulcingezer herşeyin hayırlısı canım vardır bi hayır olsun düzelmeyecek bi sıkıntı değil allahın izniyle kısa bi zamanda yoluna girer herşey inşallah 🤲🏻
cemreee__ Gulcingezer canım benimde ovulasyon testlerime bakar mısın ama fotoğrafı nasıl atacağımı bilmiyorum ya
Gulcingezer melisaugtr ama rahim duvarim inceymis bi dahaki ay tekrar gidicem kontrole bu sekilde tutunmaz zten olsa da dedi doktor
melisaugtr Gulcingezer anladım canım hakkında hayırlısı olsun gönlünden ne geçiyorsa en güzel şekilde olsun🌹
Mucizebb Gulcingezer Bnde gecn ay adet günü gitim rahim duvarin kalın ya adet olursn ya hamilelik var dedi beta 0.100 çıktı ve adet oldm malesf
RonyaArin Gulcingezer canm o nasıl oluyor ki zaten rahim duvarı gebelik oluştukca oda onunla beraber kalinlasior
Gulcingezer Mucizebb adete yakin kalin oluyor adette inceliyor sonra tekrar kalinlasiyor ki gebelik olusursa hazir olsun diye benim baya ince cikti
Gulcingezer RonyaArin belli zamanlarda belli milimetrik kalinliklari var su an daha kalin olmasi gerekiyordu
Gulcingezer Tomrishatun yumurtlama ikisi de koyu olan sonra da siliklesmis olan da catlama demek burdan anlayabiliran ve o 2 3 gunu degerlendirmen gerek
Gulcingezer Tomrishatun akintinda yumurtlama oluyor catlamanin ne zaman oldugunu anlayamazsn akinti takibiyle o gunleri degerlendirebilirsn sadece