Gulcingezer Kizlar yumurtlama gunlerinizi nasil degerlendirdiniz neler yaptiniz marta guzel haberler gelecek mi🙏🏻
mucizeolsunn Gulcingezer bende 2 gündür yumurtlama testi yapıyorum çizgi koyu ama daha da koyu olması lazım bekliyorum inşallah yarın olur bide ebru Ceylan’ın doğurganlık masajını felan deniyorum İnşallah Mart’ta güzel haberler alırızzz🥰
Ozlem10 Gulcingezer benimde 10 unda oldu nasip bakalım Allah herkesin kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
melisaugtr Merhaba cnm. 11’i yumurtlama gördüm ben. Hayırlısıyla bekliyorum güzel haberler. Umarım senin için de güzel haberler gelir🌹
Gulcingezer melisaugtr bende bgun gordum iki kirmizi cizgiyi bakalm bgun yarin degerlendirebilirsm bir ihtimal 🙏🏻
Gulcingezer mucizeolsunn bnde bgun gordm iki kirmizi cizgiyi bgun yarin degerlendircm ins bakalm ins guzel haberler aliriz havuc ye bol bol
mucizeolsunn Gulcingezer bende yarın felan görürüm diye ümit ediyorum daha tam koyu göremedim ☺️ bidahaki reglim benim de ayın başına geliyor yine haberleşiriz inşallah güzel haberlerle
Minik_Mucizemmm_13 Gulcingezer ben canım beklemedeyim 😂 bu ay 13 de yumurtlama günümdu bklm inşallah marta güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻
Gulcingezer Minik_Mucizemmm_13 benimde bgun koyu cikti yarinda koyu olabilir ay sonu hepimizin belli olur ins 🙏🏻🙏🏻
Tulay_salim38 Gulcingezer bir şey soracağım yumurtlama takibi yaptığınızda akıntısı da değişme oldumu yumurta akıntısı gibi yada herhangi birşey
RonyaArin Gulcingezer canm ben adetliyken sogan suyu içim ve dün yumurtlama gördüm bugün de sanki daha çatlama tam olmamis testi ataym sende bak .inşallah bu mart ayinda hepimiz hamile kalmszdr
Gulcingezer RonyaArin bende regl bitti hemen sogan suyuna basladm bgunde biraktm benimde bgun koyu catlama olmadi ayni zamanlardayz demekki ins hayirlisi oljr bgunu yarini degerlendir mutlaka
RonyaArin Gulcingezer evet canm ay hadi ay sonu haberlersiz inşallah senin adet ayın kacinda olucaksin ..inşallah değerlendicem canım hatta yarin son defa test de yapacam emin olmak icin
Gulcingezer RonyaArin tabi yarin tekrar yap net olsun catlamayi tam gorursun benim Ayin basina denk geliyo regl’m bgun de testim koyu yarinda oyle cikabilur belki ertesi gun catlama gorebilirim belli olmuyo 2 gun koyu oluyo genelde benim
RonyaArin Gulcingezer hadi hayrlisi olsun canm …benimde ayın başına denk geliyor hayrlisi olsun inşallah