RabiaNur2 Benım son adetım 06 ocak uygulamada 5 hafta 5 gun gozukuyor bugun doktoruma gıttıgımde ıse 5 hafta 1 gun gozukuyor bu konuda yardımcı olabılecek varmı
cgnduru RabiaNur2 regl ilk gününden hesaplama yapıyoruz öyle hesaplanıyor ama regl zamanı hamile kalmıyoruz canım. Ben 7+2 olarak gittiğimde 6+5 dedi mesela…
Asena17 RabiaNur2 ilk haftalar oyle oluyor kuzum ileri ki haftalarda günü nü yakaliyor merak etme benimde oyleydi gecen hafta gittim hatta 2 hafta onde cikti yavrum 33 haftaligim suan
benimmdunyamm RabiaNur2 Benimde son adete göre 8 haftalık falan olmadi lazımdı 6+1 çıktı geç döllenme var
Kubra2710- Asena17 bende bugün gittüm adet tarihime göre 17 hafta olmam lazımdı her gittim de uyumlu çıkıyodu ama bugün 18 hafta 4 gün olarak çıktı ultrasonda 1 hafta önde bi sıkıntı olur mu acaba
Asena17 Kubra2710- doktor sorun gormediyse birsey olmaz gülüm inan son haftaya kadar olcumler kilo tahminleri falan hep yanlis cikiyor cihaz bu ne kadar guvenebiliriz ki organlari gelisimi iyiyse hic bir sorun yoktur :)