motherofcats 5+2 tüp bebek ile hamileyim ilk ultrasonum vardı vajinal bakıldı kese ve içinde yolk kesesi görüldü doktor günüyle uyumlu dedi kağıtta kese 8.81 mm yazıyor boyutu normal mi? küçük olunca sıkıntı oluyormuş diye okudum.
Birminikcivciv motherofcats Bende 5 haftalık gebeyim doktor haftaya gel dedi eğer kese 20 mm olmamışsa keseyi alırız dedi. Her gün 1 mm büyüyormuş o kadar korkuttu ki beni. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
NurberaMom motherofcats benim de 27 Ocak transferim di bugün 5+5 tam uyumlu kese 10 mm gayet güzel dedi sizinki de gayet güzel haftaya bebislerimizi görmek dileğiyle 🐣
motherofcats Birminikcivciv amin inşallah beni 2 hafta sonra çağırdı tekrar sizin kaç çıktı kese boyutu niye öyle dedi ki? yolk sac gözüktü mü içinde?
Birminikcivciv motherofcats Yolktan falan bahsetmedi sadece haftaya içinde bebek olması lazım ve kese 20 mm olması lazım dedi. E benimde geç döllenme. 7-8 haftada gözükür bebek. Ama kesinlikle elletmeyecem
motherofcats NurberaMom inşallah ya baktım 5+2 de bebeği ve kalp atışını görenler var tüp bebekte benim sadece kese ve yolk sac gorundu dedim acaba bir sıkıntı mı var 🥺