Dugmeninaaannesiii Aslında ben 2 ocakta yumurta çatlatma iğnesi oldum ve öyle hamile kaldım her doktora gittiğimde hesapladığımdan daha fazla çıkıyor bebeğimin haftası bugün gittim ve 8+1 dedi ama benim hesaplarıma göre daha 7 ye girmedik bile nasıl oluyor bu ?
gulsuayan Dugmeninaaannesiii canım doktorun bir bildiği vardır onun hesaplaması doğrudur yani iğneli hamile kalmak nasıl oluyor bilmiyorum ama son adet tarihinin başlangıcını baz alıyordur ona göre hesaplanıyor normal gebelikler çünkü senin de öyledir
Asena17 Dugmeninaaannesiii kuzum ultrason cihaziyla alakali suan cok kucuk oldugu icin tam olarak hesaplayamiyor cihaz ileri ki haftalar da gununde haftasinda olur merak etme benim ki de oyleydi sonra dan duzeldi
moom222 gulsuayan benmde son adet tarihime göre hesiyorum 13+3 gözüküyor uygulamada ama doktorun ultrason ölçümüne göre 13+6 bu bi sorun mu
Dugmeninaaannesiii Aslında gebeliğim biraz mucize gibi oldu 19 ekim de son regl tarihim ocakta doktora kontrol e gittim uygun yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi oldum yani regl tarihim de düzgün değil nasıl hamile kaldım bende anlamadım
Bebikomm Asena17 aynen çok kuÇük olduğu için düzgün hesaplanmıyor ölçümlerde 2 hafta 6 haftalık gibi dedi sonra düzeldi şimdi çizelgeye uygunuz çok şükür
Asena17 Bebikomm aynen degisiyor suan ben 33 haftaligim benim ki bile degisiyor 32 de 34 haftalik ciktik 2 hafta ileri de