Merve235 Cugulibinnazzz Kızım olacak Ayliz 😍 Beğendiklerim Gülce Eylül yağmur Erkek bulut aras asil 😄
Mseymam Sedefoznur sizi yanıltmak istemem ama benm oğlumun adı da efe, gerçektende efe gibi… Çok söylemişlerdi koymayın huysuz haylaz olur diye gerçektende öyle parmak kadar ama parmağında çeviriyor bizi 🖤😍karakter analizine de bakmıştım ben orda da haylaz söylediğini yaptıran inatçı ve kararlı Bi bebek 😍bu arada dha 8 aylık ilk doğduğu günden beri öyle II dedi mi bezini zor değiştiriyorum, maması biraz geciksin inatlaşıp içmiyor
LawyerEce Cugulibinnazzz Kızım Bade🩰 oğlum Atlas🤎 karnımdaki kızım da Gülce🌸 olacak fikir değiştirmezsek. Ela, Leyla, Güneş, Gökçe 🤍 Kaan, Kerem, Uras, Anıl, Ege, Gökalp, Deniz 🤍
Esra9500 Kızım olacak Allah’ın izniyle 🌸🌸😇 Ela,İlay,Nehir arasında kaldık karar vermek çok zormuş🤷♀️ Sizce hangisi güzel ?
mrs-nobody Defne, Hüma, Nesibe, Hesna, Ahsen, Amine, Serra, Secâ, Nehir, Elâ, Nurefşan, Mihran ❤️ Eren, Ömer, Kerem, Taha, Alparslan, Talha, Muaz, Enes, Asım, Berâ, Emir 💙
Sarensall Cugulibinnazzz Eylül Sare kızımın adı..Bu bebeğime Meriç düşünüyorum kızda olsa erkekte olsa uyar unisex isim.. Arsel Arven Minel Simay Asya da diğer beğendiğim isimler.. bu arada instagram da isimlerin gerçek anlamları diye bi sayfa var bakın mutlaka..mesela Miray ismi anlam itibari ile erkek ismiymiş..
Melekistan Cugulibinnazzz Kızımın adı Toprak Nil bi kız daha geliyor onada Irmak Ada koyacağız diğer beğendiklerim Nehir Derin Deniz Berfu Belen Özgü Erkekte sadece Demir 💙
Aysnurx KİZ BEBIS ICIN Alin Ezgi lina Adel Bükre Dilgeş hazal Arin Berçem Efnan Asel hafsa Lorin Larin Eslem Esil Eylül ılgın Arjin ERKEK BEBIS ICIN Barlas Uras Atlas Umay Batucan Alp-arslan Fidel Devrim Rumet Mustafa Alp Miraç Göktuğ