Cugulibinnazzz Kız; Kardelen Berfin Simay İpar Asya Arin Defne Nefes Nupelda Rozerin Ronya Erkek; Elyesa💙 Ali Ömer Barlas Efkan İlyas : bunlar benim begendiklerim 😇😍🥰
Vildzeyn Cugulibinnazzz Yolda olan oğlumu bekliyorum😇 Mahir Usame ismi inşaAllah :) Kız olsaydı, Vera , Hifa, Asel bu isimlerden birini düşünmüştük 🐣
Deletedmom10846 Cugulibinnazzz Büyük oğlum Yavuz Uras. Küçük mercimeğime Çağan Ahlas olarak karar verdik 😍 Kayra Gökay Göktuğ Bartu Doruk Yağız Kaya Alparslan Aslan Miraç Ediz Asya Mahinur Mihra Alya Erva Gülce Öykü Göknil Doğa
Ladybird06 Oğlumun ismi Emir Mete💙 Onun dışında erkek ismi Bartu Barış Kayra Yağız Alp Hazar Han Doruk Arda Kız ismi Ebrar Derin Esin
Suzan-mustafa55 Sevdenurkaya ilker olcak ama yeğenime supriz yapıp bi atak atlas istiyor supriz yapsammi bana çok yardımcı oluyor kararsizim
Sevdenurkaya BeyzaF Lina ismini çok beğeniyorum ama çevremdekiler yabancı isim gibi diye tepki gösteriyorlar ne yapacağımı bende bilmiyorum
Nurrrtkn42 Bizim kızımız olacak adını Birce Nur olarak karar verdik eşsiz ve tek anlamı eşimin adı Nuri benimki de nur olunca adı birce nur olarak karar verdik🥰
marsel_ve_annesi Sevdenurkaya aldırma o seniin bebeğin ve sonunda alışacaklar sen ve eşin onemlisiniz
zehraduman Sevdenurkaya Lina yerine Lena ismini de tercih edebilirsiniz hem Kuran’da da geçiyor anlamı da güzel, sağlıkla gelsin inşaAllah🥰
Fatmakmlk @“Sevdenurkaya”# Sevdenurkaya bnce insanları hiç takmayın Bn Allah izin verirse oğluma Yiğit Kutay ismini koyucam ama herkes ona bile bişey söylüyor öyle isimmi olur diyor millete kalırsa bütün isimler onlara yabancı
oykubrakpnar Sevdenurkaya bende ilk kızıma lina adını vericektim cok dalga geçtiler köpek ismi gibi dediler. Ama anlamı cok güzel. Peygamber efendimizin diktiği ilk hurma fidesi demek. Bence sonradan pişman olursun koy. İnsanlar da alışacaklar. Ünlüler lila diye isim koyuyo pembe koyan var. Lina güzel..
Tueaksy Kız isimleri Asel mina Zümra Hiranur Buglem Hayrünnisa Ecrin Meryem Erkek isimleri Asaf Göktuğ Alparslan Metehan Ensar 🤗🤗🤗🤗
MelekBD Erkek isimleri💙 Üveys Yamaç Yaman Demir Çınar Han Kız isimleri 💗 Bade Defne Deren Helen Sahra Derin Nilüfer Sare