Betulalperen Güzel arkadaşlar 2 gün sonra tam 16 haftalık olacağız ve bebeğimin cinsiyetini öğrencem. Biraz korkuyorum göstermez diye muayneye gitmeden önce ne yesem neler yapsam görme şansımız artar güzel tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
123456856 Betulalperen çikolata ye öyle gir niye ondan önce öğrenmedin benımki 13 hafta net kız dediler
Saelif Betulalperen cikolata yiyin ve su yada meyve suyu icin hareketlenir bebisin saglikli al kucagina 🤲
Sineemiis Betulalperen persembe mi gidileceksin sende 🤭 bizde 16 haftalık olucaz nasipse persembe randevum insallah cinsiyetini de öğreniriz 12 haftalikken gitmiştim en son aç karnına gittim hiç oynamiyordu 🥴 doktor aç gelme dedi bi daha uğraştı falan uyuyo dedi 😂
Betulalperen 123456856 13 haftamda doktorum gördü sanki ama net bişey söylemedi bir sonraki muaynende öğreniriz artık denildi 2gün sonra kontrolüm var heycanla bekliyorum 💙💙
Betulalperen Sineemiis evet perşembe randevum tam 16 haftalık olcaz ben 13 hafta muayneye gittiğimde bence doktorum gördüm ama söylemedi inşallah perşembe uykucu kuşluk yapmazlarsa öğrencez