Aslangns Kızlar olanlar tecrübesini yazabilirmi şuan 30+0 oldum kaçıncı haftada yapıyorlar zormu nasıl baklıyor açıklık gibimi ölçülüyor ?
Lulikli Aslangns benim doktorum 37. Haftada yapacağız dedi haftaya benim de merak ediyorum daha önce de hiç vajinal muayne olmadım
Burcusahinnn Aslangns bu sabah oldum tam 38 haftalığım iki parmağıyla içeriyi yokluyor rahim duvarına bakıyor 2 cm açılmam varmış yarın sabah yatışım yapılcak suni sancı ile doğum başlatılcak heycan ve korku içindeyim
Selin12- Aslangns benin 30 haftalık ken yapıldı çatı muayenesi öyle ağrıli bir işlem değil kendinizi sikmayin yeterli
Ayseacibuca 37inci hafta ve sonrasında yapılıyor kendinizi sıkmazsanız normal vajinal muayenesi gibi çok ağrılı değil
Mdjdjdks dilarakocc Benim doktorum hiç çatı muayenesinden bahsetmedi bile 😂😂 heralde Mart muayenesine gittiğimde yapar ozaman 37haftaya girmiş oluyorum
birsusamtanesiydin Normalde 38 de yapılıyor ama ben kendimi kastım doktorum muayene edemedi . 39 da tekrar edecem dedi ama gerek kalmadı tam muayene günümde normal Doğum yaptım
_didemcee Aslangns daha dün oldum 38+1 iz hiç bir acısı yok, sadece içeri bir şeyin girdiğini hissediyorsunuz o kadar kasılmayın yeter
Sulesaglam Aslangns 37 haftada yapiliyo ilk gebeliğimde 37 haftada yapicaz demişti doktor ama ben 36+6 da hastaneye yattım 37+0 da Dogum yaptım doğumhanede bakıldı çatımuaneme