sey_ma 14 haftalık hamileyim doktor kızım olacağını söyledi ama net de değil dedi üç farklı ultrasona girdim hepsinde kız dendi ilk zamanlar kız denilip sonra erkeğe dönen oldu mu 🥲🥲
dlrglnc sey_ma Erkek değişmiyoda , kızda değişeni çok duydum 😂 Ama kesin dediysede değişmez herhalde ..🌸
Goncaldeniz sey_ma bencede değişmez bana kızım için erkek demişti 12.ci haftada sonra 16.haftada kız dedi kesin şimdi ikinciye hamileyim 14. Haftam 16. Haftada gidicem bakalım bizim cinsiyetimiz ne😍
1prenses_annesii sey_ma 12 yle.13 hafta arasinda kiz dedi doktorum ve kesin kız benimki degismedi doktorun tecrubesine ve cihaza da bağlı biraz sanırım
OzlmMmmm Bana 14. haftada kız denmişti hala değişmedi 30. haftamdayım. Ama yine de siz kesin gözüyle bakmayın.
123456856 sey_ma psikolojim bozuldu bana da 13 haftalığım yüz de yüz kız dedi üç farklı ultrasyon da ben hıc bir şey anlamdım bende korkuyorum burayı okuyunca net 100 100 kız dedi bugün doktor
Ozge sey_ma ben de 14 haftalıkken öğrendim. Şimdi 16 haftalığım. Ama doktorum renkli ultrasondan da baktı. Eşim hatta emin misiniz diye sordu. 14ten itibaren görünür kesin dedi. Bakalım haftaya randevum var inş değişmez 😂