Nurdiri Kızlar gebelik döneminizde sağlık ocağından aldığınız herhangi bir hizmet var mı bilmem gereken bir şey
Oznurkk Nurdiri covid aşısı oldum. Tetanoz aşısı oldum. 2-3 kez de gebe takibine gittim. Bebeğin kalbi de dinlendi 🙂
Miracinannesi_52 Nurdiri bende tetenoz oldu ve 20. haftadan sonra kan ilacı verdi sağlık bakanlığı veriyormuş ücretsiz onu kullanıcakmışım doğuma kadar
Hilal-95 CeynoO sür parasımı veriyor sağlık ocağı bana nden vermediler 🤣 ayyy bak ben yarın gidip çarlamazmıyım orda😄😄 bize kaymakamlıkdan verdiler 600 kira felan toplam
Ays_cskn Nurdiri gebe takibi yapiyorlar tahlillerinizi yaptirabiliyorsunuz sonra kalp atisi dinleyebiliyorsunuz tetanoz asisi yapiliyor dedikleri gibi covid aşısı vs ama ilk 3 ay dolmadan covid asisi yapmiyorlar tansiyon kilo bakiliyor kisaca boyle
Poyrazin_annesi Son ayınızda sızden kan ve ıdrar ıstedımı saglık ocagı acaba. Bnden ıstedı gıttım verdım . Ama sonuclarım cıkmamıs bı hata olmus bıda verin dedıler bende gıtmedm
CeynoO Hilal-95 saglik ocagi griisni yapiyor belediye kart veriyormus. Her ilde varmi ama blmiyorum .