esmir Esincapkin benim kızım 38+6 da gelmişti arkadaşımın kızı 40 hafta da geldi yani öyle bişey yok bence ya :)
dlrglnc Esincapkin Bence hiç belli olmuyor , sadece erkeklerin %80 nin tam 40 a yakın doğduğunu duydum biçok büyüğümüzden ama normal doğumla 39 da kız doğuran arkadaşımda var 😊
NeeSalman Esincapkin canım bunun belli bir haftası yok ki şu çevreden gelen kız bebekte şöyle olur erkekte şöyle olur gibi safsatalara hiç kafa yormayın. Oğlum erken doğdu kızım ise son haftaya kadar bekledi. Doktor müdahale etmeseydi daha da duracak gibiydi☺️
busepoyraz @Esincapkin benim iki kızımda 41. Haftalarda geldiler birinin doğası daha da yoktu hatta suni sancıyla doğurttular diğerinde kendi sancım geldi doğurdum
aryanin_annesi Valla kızım 40+2 ama hala gelmeyi düşünmüyor. Sancılarım dahi yok hatta doktorum şunu söyledi meme uclarınla oynayarak sancıları tetikleyebilirsin dedi. Böyle bir şey duyan oldu mu hiç?
Sumiire aryanin_annesi Burada cok duydum rahmin kasılmasına doğum başlangicına sebep oluyormuş korumasız ilişkide öneren çok var
Gull35 aryanin_annesi bende suan ayniyim 3 gun icinde gelmesi lazim yoksa suniyle olcak bende surekli meme ucuyla oynuyorum dogumu tetikliyo
Esincapkin Anladım annişler hayırlısıyla zamanında gelsinler sağlıkla inşallah çok sabırsızlanıyorum ilk gebelik canım kızım