fatma-kpnk Merhaba kızlar oğluma isminin yazılı olduğu künye yaptırmak istiyorum 2,5 aylık bebeğim.Altın sordum 4bin dediler beni aşıyor bu fiyat.Gümüş yada Çelik yaptırmak istiyorum mecburen.Yaptırdığınız yerler sayfalar varsa bilmek isterim 💐
Sevilayozdemir fatma-kpnk çok güzel gümüş bileklikler var. Bence güzel durur önemli olan bütçen neye yetiyorsa zaten kendini bunun için strese sokma hiç. Her anne isterki en iyisi olsun yavrusu için. Biz ablamda gümüş yaptırmıştık o öyle istemişti hem altin smduser kaybolur falan. Oda benim kızıma gümüş almıştı. Sonra durumun duzelince isim kısmını altın suyuna bağırdılar bileklik kısmını altın almıştım. Ama o zaman 600 TL ye yaptırmıştım bu işlemi şimdi uçmuş
aysnrsvs fatma-kpnk kızımda altın aldım o zaman 400 liraydı küpe kayboluyor ama kunyeyi okula başlayıncaya kadar kullandık şuan duruyor nasip olursa kendi bebeğine kadar saklamayı istiyorum ama oğlum için alamam onu için bir altın alıp koyarım kenara inşallah bütçeniz varsa altın alın koyun kunyede gümüş olsun😉