Mucize2 Slm kızlar bu erken dönemde doktorların yaptığı şey yani cinsiyette benzetme nub teorisiyle oluyormuş dik açı 30 dereceden paralelse kız yukarı bakıyorsa erkek falan filan önceden yoktu tabi böyle şeyler bekliyorlardı 16.Haftada kesin tamamlanmış oluyor cinsiyet diye ama şimdi 10 11 12 de tahmin ediyorlar cihazı ve bilgisi iyi olanlar tabi devlet hastanelerini söylemiyorum bile sizde erken dönemde yanılma oldumu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Hatunnn Mucize2 12 de doktorumuzun soyledigi degismedi bizde ama ne teorisine gore bakti bilmiyorum onu:)
Aybikee Mucize2 bende nub teorisi tutmadı, nub a göre 12. Haftada kız olması gerekiyordu doktor da kıza benziyor dedi ama oğlumuz olacak
Denizliche Mucize2 aynı teoriyle doktorum 12. Haftada %70 dedi 13. Haftada sonuçlar için gittiğimde %100 dedi hatta klitorisi gösterdi o düz çizgiyi bende gördüm
Mgyldrmzclk Evet canım bu bilgi Türkiye fazla yaygın değil ben araştırma hastanesinde çalışıyorum düşük tehlikem olduğu için kontrol olduğum doktorun yanına gittim (ayrıca da özele gidiyorum) o zaman 12 haftalıktım doktorumun yanında da asistanı vardı asistan cinsiyet hakkında bu teoriyi sordu doktoruma oda ekranda bebeğin görüntüsüne paralel olarak telefonunu tutup senin yazdığın şeyleri anlattı ve ben bu bebeğin kız olduğunu düşünüyorum dedi 😍 ve ben şaşırmıştım çünkü ikinci gebeliğim ve oğlum vardı yinede değişir belki diye pek ümitlenmemiştim ama diğer doktorumda %100 kız olduğunu söyledi. Bu teoriyi alanında uzman olan doktorlar varsa gerçekten doğru biliyor. Araştırma hastanesinde olan doktorda özel hastaneden eğitim hastanesine geçiş yapmıştı
Mgyldrmzclk Nette çok örneği var eğer elinizdeki usg görüntüsü çok net ise siz bile tahmin edebilirsiniz bariz belli oluyor zaten 🙃
Mucize2 Mgyldrmzclk boş bişey görünmüyorki o tarihte pipili bir kuzu olsa pipimi görünür oluşmadan ancak kabarıklık o da açı falan işleri heyy yawrum heyy ne anlarım ben o işlerdenki😂
Mucize2 O tarihlerde cinsiyet oluşma aşamasında o kabarıklıktan biliyorlar işte demekki doğruymuş banada %70 oranı verdi 11+2 de sonrada 3 hafta sonrasına randevu eee yavrum sen bu kadar ciddi bir rakamla tahmin yapıp büyük ihtimal dediysen ne diyon çikolata ye gel 3 hafta sonra diye ne karıştırıyon kafacağızımı offfooffff
Brlgry 12+5te %80 90 kız dendi ve ultrason resminde bacak arası bomboştu 16 haftamda oğlan dedi %100 alışverişe başla dedi yanılma olabiliyor malesef Arkadaşımında oğlu olacaktı Doğuma 1 ay kala kız olduğu öğrenildi bir sürü doktora gidiyordu oysa Allah’ın işi artık hayırlısı 😊
Mucize2 O açının kalkma ihtimali yokmu yaa😂tövbe est bilinçaltıma hamileleik belirtilerime rüyalarıma çevremdeki herkese yazıklar olsun diyorum beni yanıltıp duygularımla oynadıkdarı için 😂içimde hala deli bir heves kafamda deli sorular 🤔ahhh ahh😩
Mucize2 Belli olmuyormu erkek istiyordum ☺️doktorumda erkeğe benzetmişti hayır oğlum olsa kızım olsun isteyecektim gönül olmayanı istiyor aman ne bilim evladın hayırlısı evlat der susarım arık 3. Kısmet