Acemi_annee1 Kızlar merhaba 👋 şehir hastanesinde detaylı ultrasona giden var mı? Kaçıncı haftanızda randevu buldunuz bir de memnuniyet durumunuz nedir? ( doktor kac dk boyunca bakıyor, ilgili miydi vs.)
Cokistersengelerbence Acemi_annee1 çök gibi inanın. Gittim ve 5 dk bile bakmadı. Ultrason görüntüsünü verdi ama dediğim gibi çok ama çok kötü. Ben özelde de yaptırdım ve oradaki doktorumun muayenesi 1.30 saatten fazla durdu. Kalbindeki damarların şeklini dahi gösterip anlattı bana.
Acemi_annee1 Nazlimom doktorun ilgisinden memnun kalmış mı peki ekranda gördüklerini anneye aktarmış mı
Nazlimom Acemi_annee1 detaylı bakmamıs zaten kuzenim orda calısıor bence en önemlisi detaylı ultrasyon durumunuz varsa özele gidin benim tarama testlerim temiz çıkmıştı detaylıda down sendrom dan şüphelendi doktor nift testi yaptrdim temiz cıktı
Acemi_annee1 Nazlimom randevu aldım oraya gidince göreceğim bende ama umarım ilgili birisine denk gelirim. Ozeller biraz maliyetli o yüzden mecburen devlette yaptıracağım
Acemi_annee1 Cokistersengelerbence her anne adayının istediği muayene şekli bu aslında. Net ve açık bi şekilde bebegin her yerinin gösterilmesi. Bende bu şekilde olsun istiyorum inşallah farklı bi durumla karşılaşmam
Cokistersengelerbence Acemi_annee1 inşallah dediğiniz gibi olur ama maalesef şehir hastanesi tecrübem bu şekilde.