gzd0806 Benim adetim bir hafta gecti normalde çok duzenli olurum gebelik testim pozitif iki kere yaptim bugun de kan verdim çok heyecanliyim
gzd0806 Evet arkadaşlar hamileyim 😊 kan testim de 409 çıktı bugun ultrason da Belli olur mu kurum doktoru dış gebelik de pozitif çıkar dedi biraz korkuyorum
Mavidunyamm gzd0806 ultrasonda görünmez çok küçük daha. Dış gebelik demek için erken. 1 hafta bekleyin yada sabirliysaniz 7. Haftada gidip kese kalp atışı herşeyi görebilirsiniz. İnşallah sağlıklıdır
Mavidunyamm gzd0806 kesede görünmez ama alttan muayenede bilemiyorum. Alttan muayene olmakta sakıncalı olabilir
Meri3220 gzd0806 maşallah tam 5 haftalık hamilesin canım geç döllenme vs falan değilse keseyi de görürsün 1 2 hafta sonrada kalp atışı duyarsın. Kese görünürse dış gebelik falan değildir merak etme
gzd0806 Asivemavi Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin bize de sag Salim kucagimiza almayi nasip etsin Doktora gttin mi ne dedi gttiysen
Asivemavi gzd0806 amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin Dr gitmedim daha 6. hafta içinde giderim dedim kalp atışı için
Meri3220 Cutemy hiç belli olmaz canım benim benim 4+2yken beta da 2200lerdeydi kese gözükmedi 5+2yken gözüktü karından belki gözükür sizin değişiyor kişiden kişiye
gzd0806 Meri3220 Çok teşekkür ederim 😊şuan çok tecrubesizim ve korkuyorum Allah korusun. Insallah gorunur Kesesi 😍