Novaa Merhabalar sağlık ocağında aile hekimi oksaparı kaç kutu yazıyor acaba? Eczaneden 10 günde bir, bir kutu yazar dediler ama bilemedim.
EEbruliiiii Novaa doktorum rapor çıkardı günde bir tane vuruyorum. Raporum olduğu için direk eczaneden üçer kutu olarak alıyorum.
Oznurkk Novaa benim sağlık ocağındaki doktorum 4 kutu yazmıştı ama eczane 4 kutu birden verilmez dedi. Bende tek tek alıyorum. Ama covid atlattığım için. Başka sorunlarda da oksapar veriliyor o zaman rapor olunca fazla fazla verilir diye düşünüyorum.
gamzecee Novaa onların 1 hakkı var 10 günde bir ama özel hastaneye kadın doğuma gidip 1 yıllık rapor çıkarıp 9 kutu alabilirsiniz
Mucizehonay Eger raporunuz varsa yazdırmaya gitmeye gerek yok ezcaneden alabilirsiniz direk rapor varsa 8 kutu falan verıyolar
Seda5892 Novaa ilacım raporlu o yüzden 9 kutuya kadar yazabiliyor. Ama artık raporlu ilaçları yazdırmadan eczaneden alınabiliyor eczanede 6 kutu veriyor
Novaa Cevaplar için çok teşekkür ederim😇 Göztepe’deki Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi kadın doğumdan randevu aldım. Oluyorsa rapor çıkarttıracağım. @Zeynep_233 @Mucizehonay @5734 @Aykurtilayda05 @EEbruliiiii @Oznurkk @gamzecee @Seda5892