Btlll Bugün doktora gittim son adet tarihime göre 5+5 günlük oluyor ama ultrasonda 4 haftalık olduğunu söyledi doktor geç döllenme olmuş Dedi bu şekilde durum yaşayan daha sonra bebeği normal haftasında gelişen var mı bu durum bebeği etkiler mi ?
Haticemustafa Btlll benmde oyle oldu canm gec dollenme ben 8. Haftada gittim doktora kalp atisini duymak icin doktor 7 haftalik gev dollenme olmus demekki dedi Ve 10. Haftada normal haftasina döndü 31 haftaligiz su an günü gunune gidiyoruz elhamdulillah 😊😊
Necla06 Btlll etkilemez sata göre ayarlıyorlar doğumu bile bebek de yetişiyor hatta öne bile geçiyor benimde geç döllenmeydi 10 gün atıyordu yetişti kızım hemde öyle aylar sonra filan değil iki hafta içinde yetişti doktor sata göre ayarlanır herşey demişti.
Neroizm Btlll cok normal heralde cogumuzun basina gelmistir. Benim de oyleydi simdi tam gunune yetisti. Kapaniyor genelde o ara. Zaten kapanmasa da bebeginizin sagligiyla ilgili bir sorun degil sadece dogum gunu 1 hafta ileri atar o kadar. Endiselenmeyin yani.
BuseBasderici Merak etmeyin genelde ultrasonda adet tarihine göre ya bir hafta önce yada bir hafta geride çıkar.. Gebelik ilerledikçe durum eşitlenir😊 Hayırlı olsun
Btlll BuseBasderici çok tşkkr ederim inşllh eşitlenir doktor 1 hafta sonra kalp atışını duymak için randevu verdi ben biraz geç mi gitsem gününde mi gitsem bu durumda 😊
Janset2105 Hiç bir sakıncası yoktur ilerleyen zamanlarda bebeğimiz 1-2 hafta kendini ileri bile atabilir
Marygur Btlll canım benzer bişi yaşadım şimdi doktordan geldim 6+ 3 üm kalbi yeni duyduk geçen hafta gittim kalp atışı yok doktorun biri kalktı boş gebelik ihtimali dedi bebi strese soktu 1 hafta uyku uyumadım az önce farklı bi doktordan geldim şükür kalbini duyduk. Yani ne kadar geç gitsen o kadar stressizmiş bunu anladım. Gidiceksin duyulmuyo haftaya gel dicekler insana ızdırap oluyo o hafta. Belli olmuyor gerçi oğlumu 5 haftalıkken dinledik. Ama geç döllenme olayıysa geç gitmekte fayda var.
Btlll Marygur Allah bağışlasın inşllh sağ salim doğar bebeğiniz ben 2 hafta sonra gideyim garanti olsun o Zmn peki siz şimdi 6. Haftadasınız ultrasonda kaçıncı hafta görünüyor
Marygur Marygur sorunu yanlış anlamışım pardon🙈Canım 6 görünüyo ama gecen hafta göremediği için geç döllenme dedi bilemedim😐
Marygur Btlll canım vajinal ultrasonda 5 buçuk haftalıkken kalp atışı almıştık ilk bebeğimde. Doktor zaten karnından bakıyor göremezse bide vajinal bakalım diyor daha çok emin oluyor
Patito__ Btlll en az 6+2 de git cnm snra daha erken oldugu icin farkli syler dusunur uzulrsn bnde iki hafta sonra gitmistim
Leinil Merhaba , aynı durum bende de oluşmuştu 6 haftalık olmam gerekirken daha beş haftalık mini minnacık bir kese var demişti. Gelişim olarak hep 5 haftayı baz aldık ama gebelik ilerledikce zaten kendi gününü buldu. Mesela 12 +3 de gittm diyelim doktora , bir bakıyoduk 12+5 görünüyo ☺️ Böyle böyle bir iki günlükcük ilerlemeyle buldu gününü 👍🏻
Patito__ Btlll bnde ilk gittim 5+3 idi fakat dr 4+4 oldugunu soledi gec dollenmeymis 11. Haftada yakaladi gununu sonra tekrr iki gun geriden geldi dr bunlarn onemsiz oldugunu bebegin buyumesine kilosuna gore deistigini soledi bu bir sorun degil yani sonradan yakalabiliyor one bile gecebiliyor veya hep bu sekilde devam edebiliyor
Btlll Patito__ peki kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını doktor bana haftaya gel Dedi ama geç döllenmeyse 2 hafta sonra gitmem garanti olur diye düşünüyorum