KezibanUan Elifyilmaz canım 37. Haftama giricem yarın az kaldı Allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻 Yenimi taşındın antalyaya ??
Elifyilmaz KezibanUan ben 1 yildir antalyadayim canim ewlenip geldim buraya ailem istanbulda ben antalyada oturuyorum
Miss TugbaKnalada nerde oturuyosun semt olrak ben ofm hastanesinde akif kosekahyaoglu na gidiyorum çok ilgili çok memnunum tavisye üzerine gittim alışveriş kısmına daha gelemedik avm ler de e bebek joker falan oralardan yapmayı düşünüyorum
Senmat Miss Akif bey iyi bir doktormuş evet ama Doğum yaptığım gün bir başka tanıdığımla karşılaştım onun da Doktoru Akif beymiş 9 ay boyunca ilgilenmiş ama Doğum zamanı izne ayrılmış arkadaşım çok bozulmuştu. İyi araştır o yüzden istersen
Miss Tosbik ben meydan da oturuyorum canım yakınız ama ofm ye gidiyorum ünal beyin eski hastasıyım ama ben kürtaj olmak zorunda kalmıştım iki defa o yaptı benim biraz sorunlu kanımda pıhtılaşma vardı ofmde akif beye gectim
KezibanUan Elifyilmaz seni iyi anlıyorum canım bir arkadaşım var oda evlenip istanbuldan geldi burası hayalet şehir gibi geliyo bana derdi istanbul çok kalabalık diyodu :) Allah bağışlasın daha yeniymiş hamileliğin ama hemen geçiyo zaman merak etme
Elifyilmaz KezibanUan sagol canim aynen oyle bide kimsen olmayinca cok yanliz hissediyorsun insanin cani cok skliyor arkadas cewreside olmayinca bakalim yawrumu kucagima alirsam hersey degisir artik :)
Miss Senmat izinde bayram da kullandı evet hatta randevu kalmamış cumaya yer vardı bitek hastası da çok ama ben dayanamadım bugün eve yakin bi hastaneye gittim amaç bebeği görmek tabi benim doğumum kışa gelcek nasip olursa inşallah
Tosbik TugbaKnalada deeponun ordaki e bebek daha kapsamli daha büyük ve daha sık indirim oluyor. Bilginiz olsun :)
ftmfts bugün Medstar hastanesine gittim Yildizdakine Gülnur hanıma ve aşırı bi şekilde memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum cok güler yüzlü gayet ilgili aciklayici bi doktrordu.