dphnln ftmfts Burası bunu konuşmak için uygun değil, annelerimizden ve adminden özür dileyerek cvpsız bırakmak istemedim sizi. Okulun eğitimi iyi, güvenebilirsiniz. Piyasa okullarından değil, kurumsal bir yapı. Sevgiler.
ftmfts dphnln kusura bakmayın özelden konusabilme imkanimiz olmadığından yazdim düşünmeden. tesekkur ederim cevabınız icin.
Tosbik KezibanUan Allah bağışlasın 👼💗 26 haftalik hamileyim bende. Insallah banada normal nasip olr :)) 💖
KezibanUan Tosbik İnşallah canım bi avazda kucağına alırsın doğum fiyatlarını öğrendin mi epiduralli normal doğum yapıcam ben dayanamazsam ona 1900 dediler
Bbbby Elifyilmaz simdi baktim da baya uzak ya. Medical park daha yakin. Tesekkur ederim tavsiyeniz icin
Tosbik KezibanUan ayyyy ciddimisin 🤷♀️ biz sordugumuzda normal dogum 1650tl demişlerdi. Ama epidrlli miydi degilmiydi onu hatirlamiyorum. Neyse napalim saglik olsun. Bu fiyat bile iyi geldi bana vallahi diger hastanelerin fiyatlarini duydukça 👍😎 bunun içine baska neler dahil onu biliyormusun?
KezibanUan Tosbik normal 1650 canım epiduralli normal 1.900 sezeryan 2.050 tl. Bizim hastane diğerlerine göre çok uygunnn . Hani dayanamazdam çok ağrıya diye epiduralli düşünüyorum ben.
TugbaKnalada Elifyilmaz bende yeni taşındım buraya kızılarıkta oturuyorum. tanıdık olmayınca zor oluyor kahve içmek bile anlamsızlaşıyor
Elifyilmaz TugbaKnalada yok canim odenmiyor gebe sigortasi diye bisey warmis ozel hastanedede sgk li olarak geciyorsun doguma kadar
Elifyilmaz TugbaKnalada bende 1 senedir ewliyim ve burdayim ailem hepsi istanbulda burda bende yanlizim seni cok iyi anliyorum canim
KezibanUan Elifyilmaz mevlana tarafındayım canım medstar topçularda ünal yirmibeşe gidiyorum sen nerdensin hangi doktora gidiyosun?
TugbaKnalada Benim korkum kötü davranan bir ebe denk gelmesi bi tane doktor var eşimin akrabası Tuğrul kaplan diye devlet hastanesinde kadın doğumcu . Kötü davranan ebe denk gelirse kavga gürültü çıkarırım diye bazen düşünüyorum
Elifyilmaz TugbaKnalada bende ondan cok korkuyorum bide ilk gebelik olunca cekiniyor insan guler yuz istiyor banada burda bir arkadas onerdi tugrul kaplani ama ben ozel hastaneye gidicem kendi doktorumdan cok memenunum