Tutunil Ozlemmmmm 40+2 haftalığım sonuç sezeryan olacak gibi hafif bel agrısı ve ara sıra gelen sancılar harici hiç bir şey Yok 🤣🤣😜
Ozlemmmmm Tutunil tam olarak ayniyiz birazdan yine gidecegim kontrole ama bende hala bi degisiklik yok
Tutunil Ozlemmmmm bende yarın gidicem muayeneye ... muayene olduktan sonra haber verirmisin ne dediler sana 😄🤰
Ozlemmmmm Tutunil benim sonuclarim iyi cikmadi malesef cok kotuyum😢 bebegimin karacigerinde kist varmis ve 4kiloyu gecmis ne yapicam bilmiyorum
Bynmftts Ben de 40+2 deyim hiç bir belirti yok. Hatta perşembe nst ye bağlanmıştım 124 ü gören bir kasılmam oldu düzenli aralık 70-80lerdeydi bugün ise 13te çakılı kaldım şaka gibi... iyice psikolojim bozuldu
Tutunil Ozlemmmmm canım üzüldüm ama korkma Allah yardımcın olsun... büyük ihtimal sezaryan yapar kilosundan ötürü kistti de takma zamanla hallolur🙏🙏🙏 bende bugün gitçem hayırlısı ile
Tutunil Ozlemmmmm bugün muayene olamadım çok yoğundu bende gitmedim.. sabah gitçem ve bende sezeryan isteyecem grip oldum hiç halim Yok 😵😵🤣🤣
Tutunil Ozlemmmmm yarın sezeryan olursanda şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla sihatli inşallah 🙏🙏🙏 alırsın kucağına