Prefour Merhabalar , Doktorum rahim filmi çektirmemi istedi , sizin önerebileceğiniz bir yer var mı , uygun fiyatlı ya da özel sağlık sigortaları ile anlaşması olan bir yer ?
Deletedmom7373700 Prefour fiyatı ne kadar biliyor musunuz ? Bende çektirmeyi düşünüyorum gebe kalamayan arkadaşlarım hep filmden 1 ay sonra hamile kaldığını söylüyor fiyatı biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim
Btl_0909 Prefour kesinlikle şişlide echomar dr Cevat bayrak 1250 TL’ye çektirdim Aralık ayında Malatya’dan gittim özel olarak çok iyi kendisi tüpüm tıkalı açılmadığı için ona gittim sağolsun tüpüm açıldı çok rahattı canımda yanmadı hiç
Prefour Deletedmom7373700 bende bilmiyorum malesef , doktor echomar diye bir yer önerdi Şişli de ama açıkçası anlaşmalı olduğu için önerdiğini düşünüyorum . Pahalı da oluyor sanırım malesef , netten baktığım kadarıyla
Kubos01 Deletedmom7373700 biride benim 🙈hemde bir çocuğum var 3 yaşında ve tüplerim kapalıymış 2,5 sene boşuna uğraşmışız filmden sonra aynı ay hamile kaldım
Meleknkkk Deletedmom7373700 bende rahim filmi çekildiği ay hamile kaldım canım etkisi var gerçekten. Biz özel hastanede 2000 tl ye çektirdik hastanelere göre değişir mi fiyat bilemiyorum
Gmz-aykt Deletedmom7373700 merhaba echomara ben gittim ama kendim araştırıp gittim biraz pahalı ama değer hiç bişe hissetmeden çekildi.Ayrica temiz bir yer ben memnun kalmıştım.
Gmz-aykt Deletedmom7373700 Ağustos’ta 800 TL’ye çektirdim şimdi artmış bence fiyat.Ama makinaları falan son teknoloji gayet güzeldi.Benim önceden düşüğüm vardı sorunum rahimde çıktı oyuzden çektirdim.
Deletedmom7373700 Kubos01 biz daha bir kaç aydır deniyoruz aslında 1.5 senedir evliyiz ama tutmadı 3 aydır bir sorunda yok dedi asşında doktorum her şey normal rahim filminden sonra kimden duysam hamile kaldım dedi acaba diyorum bende denesek mi Yoksa erken mi 🤷🏻♀️
Kubos01 Deletedmom7373700 eğer kontrollerimiz temizse birazdaha deneyebilirsiniz ama rahim filmini çektirmenizi öneririm bizim bir çocuğumuz olmasına rağmen nr alaka demiştim rahim filmine ama sonuca şok olduk neyseki sonu güzel oldu birde yumurtlama testi öneririm iki çocugumada kullandım hamile kaldım ikisindede
Prefour Deletedmom7373700 bizde aynı durumdayız siZinle , echomar öneriliyor genelde . AMH baktırmak önerildi bir de ama o da özelde Medicana 1200tl test parası istedi , özel sigorta karşılamıyormuş
Deletedmom7373700 Kubos01 teşekkür ederim bu ay ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum bende regl takvimimde ki yumurtalama ile aynı zaten yumurtlama dönemim bu ay doktora gidince doktorumda söyledi ama tabi yine de testle bakayım diyorum hayırlısı olsun bakalım