Esrakalay Demir123 benim kuzenim orda Doğum yaptı Oskar hocaya . Çok memnun kaldı . Bende yanında gitmiştim çok eğlenceli bi doktor 😁 aynı zamanda bi arkdşmda ona Doğum yapmış oda çk memnun kalmış. Kötü diyeni görmedim duymadım 🙊
Demir123 Dilekakyaman kaç haftalıksın memnun muusn yardımcı olur musun? Bende doktor seçimi yapma aşamasındayım da
Demir123 Minikanne06 evet banada tavsiye ettiler ben hamile kalmadan birkaç muayene oldum ama kararsızım
Demir123 Ozgesah355 ücreti hiç konuşmadık hamile olduğumu yeni öğrendiğim için haftaya gideceğim insAllah
Dilekakyaman Demir123 ben şuana kadar iki kere muayene oldum ve memnun kaldım zaten duyduğum iyi yorumlarla kendisine gitmeye başladım. Hatta benimle birlikte yeğenimde hamile o da ona gitmeye başladı
Demir123 Minem biseyi merak ediyorum Oskar hoca bana vinalac diye bi ilaç verdi folik asit ve içinde bir sürü vitamin var. Sen ne kullandın bu kadar vitamin takviyesine gerek var mı folik asit günde kaç kez aldın
Minem Demir123 ama doktorun onu tavsiye ettiyse vardır bi bildiği bence ben hala progestan kullanıyorum artı
Demir123 Minem çok fazla vitamin olması beni biraz korkutuyor zararı olur mu diye progestan düşük riski için mi ilaç olarak mı alıyorsun
Minem Demir123 evet canım hamile kaldığımdan beri ara ara kanamam oluyor düşük riski var diye hala kullanıyorum
Demir123 Esrakalay tesekkkür ederim cvp verdiğiniz için içim rahatlıyor memnun insanları gördükce☺️ Doğum paketi ne kadar bilginiz var mı
Feyzaylvc Esrakalay canım doğuma alıyolarmı alınmıyo diyolar eryaman hastanesinde ben de oskar hocaya gidiyorum eşim girsin istyorum girebilirmiki