Mormenekse34 Gunaydin kizlar, bagcilar medicene, bahcelievlr medicalpark, medicana, medipol hastanelerine gidip memnun olan, dogum icin fikir verebileck olan var midr
iremss Mormenekse34 ben medipol megada takipliym memnunum çok doktor var anlaşcağnz birini bulmak size kalmş 2 sene öncede doğm yapmştm yine aynı doktorda takiplym olumsz bişi yaşamadm
edibudu Mormenekse34 benim doktorum ülkü carkman calislar caddesinde ama dogumu medicanada yapiyor cok iyi bir doktor bir de hizmet hastanesinde huseyin mutlu var o da cok iyidir
Betultekin Ben medıcıne da derya hanıma muayene oluyorum çok memnunum çok sevecen ve ilgili bir doktor doğumuda orda düşünüyorum 😊
Mormenekse34 Betultekin dogum fiyati aldinz mi kacinci haftadasinz Bir de ben aksam ya da ctesi gunleri gidebliorm dr a, eski dr bana cep no bile vermiyor hic ulasamiyorm o yuzden degistrecgm, derya hn yaklasimi nasil
Nurdiri Türkiye hastanesi Şişli Ayşe solaroğlu çık iyi diyorlar instagramdan bakabilirsin bende bı hafta gidicem bir kaç yakınım önerdi Fiyatlar biraz yüksek ama ben iki can sağlık sigortası yaptırıcam bi araştırın kızlar 9700 gibi bir rakam veriyorsunuz kontroller doğum ücretsiz oluyor
Bebek-C Ben medicine’de Fatma hocaya gidiyorum. Biraz yoğun biri ama işinde iyi. Ben memnunum. Görümcem o hastanede doğum yaptığı ve memnun olduğu için ben de orayı tercih ettim. İnşaAllah doğum zamanı da memnun kalırım.
Bebek-C Fiyat bu sene normal 4750 sezaryen 5750 dendi. Ben sendikalı olduğum için 4250-5250 şeklinde fiyat verdiler. Hastaneye sormadım sancı odasını ama görümcem ayrı bi alan olduğunu erkeklerin girmediğini orda hemşirelerin filan yardımcı olduğunu söyledi.