GriMavi grafikeranne sadece adet geçikmesi yaşadım ve hamileligim boyunca hic bi belirtim olmadı olmuyor Allah a şükür şanslı hamişlerdenim sanırım😊
Ozge3507 yagmurrrra bende aynı düşünüyorum 3 haftalık gözüküyor adetim 19 şubatta hala geçmedi tabi beta da 90 çıktı geciktikten sonra bi kere daha kan testi vereyim yükselmesini görmek gerek dediğin gibi
Arzutyfr Mide bulantısı ve mide yanması genelde 6. Haftada başlıyor. Şuan 8. Haftadayım çok kötüyüm sanki midemde atom bombası var. Allah herkesin yardımcısı olsun
Susu123 Meri3220 bende tam olarak böyleyim. İkinci gebeliğim olacak varsa.asla 2 hafta önceden kaşık ağrı olmaz ve göğüs şişmezdi. 2 hafta önce WC’ye adet oldum diye gittim ve yok . Hala devam ediyor belirtiler 5 6 gün var normal test yatım ama bir şey çıkmadı . Ama bence hamileyim 😂
smglplt1453571 Susu123 bende tam tersi adet olacağım zaman goguslerim siserdi kasıklarımda ağrıdı adet olmadan 1 hafta önce bu belirtileri yasiyordum bu öyle olmadı hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim darisin senin başına
Su_59 Merhaba kızlar benimde son adet 11 ocakti üzerinden 5 gün geçti ve test yaptım pozitif çıktı.Bugun kan verdim sonuç bekliyorum Belirtiye gelecek olursak adet gecikmesi dışında bisi yaşamadım 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
teacherino Ben de göğüslerde aşırı hassasiyet, karın ve kasıklarda kasılma yaşadım. Herkes farklı belirtiler gösteriyor belki hiç belirtiniz yoktur ama bebiş vardır :) en iyisi reglin geçmesini beklemek en doğru sonuç için.
Selcan_erdem08 teacherino bende şans eseri öğrendim kontrol amaçlı gitmiştim kese var dedi test yaptı hamilesin dedi şok ben süprüZ oldu 🤲çok şükür kontrole gittim üst muanede duymadı kalp atışını alttan baktı duydu aslınla çok tedirginim bende hiç hamile belirtileri yok midem şişkinlik gaz oldu onu. Dışında ara kasık ağrıları oldu öyle geçti şimdi üç hafta sınra kontrol vermişti erkeğin gitsem bişe olur mu
EsraBulut Elifslvr Aynı belirtiler bendede var evet bi kaç defa sarı diğerleri beyaz şeffaf sümüksü bi akıntı göğüsümde hassasiyet 2 gündür var son adet tarihim benimde 27 ocak bende adet tarihim 5-6 gün kala tekrarlayayım en iyisi bende :)
EsraBulut anneolmakzoramagulusuyeter merhaba son adet tarihimizin ilk gününü sayıyoru değil mi :) tecrübesizim de biraz ilk gebeliğim olacak
anneolmakzoramagulusuyeter EsraBulut evet canım ilk günü☺️ Ben de daha hiç gebelik yaşamadım inşallah bu ay hamile kalmışımdır dualarınıza bizi de katın 🥰
Burcukose anneolmakzoramagulusuyeter Allah size de en hayirlisindan, en güzelinden size de bir evlat nasip etsin İnşallah ☺🥰❤
EsraBulut anneolmakzoramagulusuyeter inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 benimde 27 ocak heyecanla bekliyorum bakalım inşallah 🙏
Tosuncukannesi grafikeranne benim ki biraz tuhaf 😂 Ben adet olduğumu düşündüğüm an meğer hamileymişim 🤦🏻♀️ Normal adet gibi oldum kırmızı kan ve uzun süreliydi hiç şüphelenmedim 1 ay kadar geçmişti. Sonra yeğenim düştü kafasını çarpmıştı korktum yarıldı kafası diye o an midem bulandı dedim korkudan hala hamile olduğum aklımın ucundan geçmiyor adet tarihime yakın yemek yaparken soğan kokusundan iğrendim resmen dedim tamam sende var bişeyler. Test aldım adet olacağım gün yaptım anında iki tane kıpkırmızı çizgi 🤦🏻♀️ Doktora gittim 8 haftalıktı 😂😂😂 biraz daha beklesem doğumda haberim olurdu 😅😅😅
11secil grafikeranne Bende reglim birkaç gün geçilmişti ama regl ağrısı yaşıyordum. Yerleşme agrisiymiş meğer. Goguslerde hassasiyet ve şişkinlik vardı. Başka bir belirtim olmadı ama hamilelik kişiden kişiye göre değişiyor. Umarım isteyen herkes bebek sahibi olur🌸🤲
anneolmakzoramagulusuyeter Burcukose amiin Allah razı olsun isteyen herkeslere nasip etsin inşaallah🥰🥰☺️😘
aden_ Bende belimin ağrısından bi gece uyuyamamıştım hamile olduğumu bilmiyodum o şekilde anlamıştım hissetmiştim çünkü normal bir ağrı değildi 15 haftalık oldu hala da devam ediyo bel ağrısı
babymoomss aden_ adetime 4 gün var test yaptım çıkmadı acaba gidip kan versem varsa çıkar mı en azından öğreneyim yoksa umudu keserim 🙄