Esradogann Tgrtkrt yani bende adet olacakmış gibi kasık agrisi oluyor o kadar aşerme falan kusma koku hassasiyeti yok adet olacakmış gibi goguslerim sis genelde diyorlar 7 haftadan sonra başlar kurmalar ama inş olmaz
Glsrn-77 Benim belirtim olmadı adet olacakmışım gibi karnımda ağrılar oldu hatta Kesin adet olurum gözüyle bakarken minnoş çıktı geldi 😊🤲🏻
Esradogann 5 haftalık hamisim bendede herhangi bir belirti yok sadece adet olacakmış gibi his var onun dışında kusma baş dönmesi koku hassasiyeti aşerme yok belki daha yeniyiz ondan
Esraece Esradogann bende dun test yaptım pozıtif çıktı bugun doktora gittim 5 haftalık oldugunı söylemde kese oluşmuş sedece sizi tekrar çagırdı mı bır hafta sonrası için
Burcukose babymoomss Ben adetime 6 gün kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı, hatta emin olamadım hemen gittim kan testi verdim ☺😊
babymoomss Burcukose benim adetime 5 gün var yarın sabah yada bu akşam test yapmayı düşünüyorum çıkmazsa gidip acilde kan vereyim 🌸
Esradogann yagmurrrra evet canım gördük baya kendimi kastim hatta sonra doktorum sakinlestirdi gördük ilk uturasyon resmimiz bile var 🙈
Ozge3507 Esradogann bende 5 yada 6. Haftada gideyim diyorum görmek için sadece kese mi var yoksa bebiş de var mı
Crescent01 En sevdigim kahve kokusundan midem bulandi. Göğüslerim ve karnım regl zamani gibi aciyordu ve büyümüstü.