csmaknc grafikeranne mide yanması iştah açılması gebelikten yapıyor canım ben öyle aşırı yiyordum ki biraz zaman geçiyor yine acıkıp mide yanması yaşıyordum 🙂🥴
Kubrailkan babymoomss benim normalde adet düzensizligim vardı ama son 4 aydır filan aynı tarihte gidiyordu ,o tarihi bi 5 gün filan geçmişti 🥰
yagmurrrra Benimde hafif akıntım oldu belime ve kasıklarıma minik minik batmalar oluyordu gögüslerim şişti günüme daha bikaç gün varken test yaptım çift çizgi bugün kan verdim bakalım🙏🏻
yased grafikeranne teşekkür ederimm 😇 normalde ben de beklerdim çünkü olmuyordu ümidi de kesmiştim ama hastaneye gidip röntgen çekilecektim dedim gitmeden bi bakayım ne olur ne olmaz ve şok tabii ki 😄
Betul124 anneolmakzoramagulusuyeter ama bazen adet olacağımızdada gelebiliyor o sarı akıntı bende adet günü bekliyorum hakkımız da hayırlısını versin Allah’ım
yased babymoomss ben iki gün kala erken gebelik testi yaptım pozitifti ve kan verdim 189’du değerim, belirtilerim de göğüslerde acı ve şişlik, kasıklarda regl zamanına benzer hafif sızı
Burcukose babymoomss Ben adetime 6 gün kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı, hatta emin olamadım hemen gittim kan testi verdim ☺😊
tucee-98 Adetin tüm belirtileri vardı adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ekstra baş dönmesi,koku hassasiyeti,bulantı,kusma hepsi vardı.
Smyrmz Henüz adetim 2 gün gecikti herhangi bi belirti de yok açıkçası çocuk da denemiyoruz hamile olma ihtimalim?
Limonzeytin grafikeranne göğüs ve kasık ağrısı ve ateş basması ilk haftalarda başladı bide pembe lekelenmem olmştu az. Uyku hallleri , baş dönmesi,koku hassasiyeti, halsizlk uyku halleride 5.haftadan itibaren olmştu.