Nese86 grafikeranne Mide bulantısı Kusma Koku hassasiyeti Uyku Yorgunluk çok kötü geçer benim hamileliklerim 🙁
Gzm23 grafikeranne mide bulantısı kusma koku hasssasiyeti göğüs şişkinliği ve hasaslığı sarı yoğun akıntı birde mide yanması
-MinikveAnnesi- grafikeranne Ben bu belirtileri yaşamadım bile sadece adet ağrısı gibi ağrılar giriyordu karnıma adetim 6 gün gectikten sonra test yaptım net iki cizgi cıktı :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
anneolmakzoramagulusuyeter Ben gebe olup olmadığımı bilmiyorum günümü bekliyorum daha. Dün şöyle bir yorum okumuştum slm kızlar elımden geldıgınce merakınızı gidereyım. her kişide bir olmamak kaydıyla akıntılar yumurtlama günüyle beraber baslar.yumurtlama olduysa beyaz şeffaf renktedır.hamıle kaldıktan sonra sarıya döner rengi ve mıktarında artıs olur.bir süre böyle gıder .eger kokulu bır akıntı varsa dr unuza basvurun mantarr yada iltehaplanma belırtisi olabılır.buda düşük sebebı olabılır.ve son olarakta doguma yakın bu akıntı oldukca artar sankı adetınızın ılk günü gibi bırden bırse geldıgını hıssedebılırsınız bakmıssınızkı akıntıdır. yanı bunlar benım yasadıgım seylerdı dedıgım gıbı kişiden kişiye degışebılır.yardımcı olabıldıysem ne mutlu…. Bu doğru mu. Şimdi sizin anketinizde de sarı akıntıyı görünce sormak istedim. Benim akıntım normal şeffaf beyaz gibiyken sarıya döndü şimdi de akıntım var gibi bişeyler hissediyorum ama kendimi temizlediğim sıra kupkuruyum bir şey anlamadım
grafikeranne anneolmakzoramagulusuyeter bende hamile değilim canım günümü bekliyorum test için. Sarı akıntı var bende de birkaç gündür adet yakın diye mi gebelikten mi bilmiyorum. Midem de yanıyor bir haftayı geçti. Merakımı gidermek için oluşturdum ve özellikle o seçeneği ekledim başka yaşayanlar var mı diye ki varmış ☺️
_anne_kuzusuu00 anneolmakzoramagulusuyeter bende bebişi ögrenmeden önce sarı akıntım oluyordu acaba mikrop kaptım diye düşünürken bebiş den kaynaklı oldugunu ögrendim insallah rabbim sanada böyle güzel bi haber almayı nasip eder 🙏😊
Deletedmom_7 anneolmakzoramagulusuyeter merhaba 8+5 haftalık hamileyim sarı ip gibi uzayan bir akıntım var.
Deletedmom_7 anneolmakzoramagulusuyeter merhaba 2 aylık hamile bir anne adayı olarak şunu söyleyebilirim. Herkesin belirtisi farklı olabilir. Herkes gebeliği cok farklı yaşar herkesin gebeliği de kendine özgüdür o yüzden burdan bakarak kendinizde genelleme yapmayın. Bazı insanlar hiç belirti bile yaşamıyor. Ben gebe kaldığımda karın hassasiyeti ve ağrısı iki bacak arasında sızlama şeklinde ağrı. Sarı akıntı. Memede sıcak ve soğuğa karşı hassasiyet ve sızlama yaşadım. Mide bulantısı var ama şiddetli değil. Bazı gebeler Koku hassasiyeti yaşıyor bende öyle bir şey olmadı.
anneolmakzoramagulusuyeter grafikeranne ayyy inşallah hayırla sağlıkla hamileyizdirrr 🥰 26 ocak son adet tarihim senin ne zamann
csmaknc grafikeranne mide yanması iştah açılması gebelikten yapıyor canım ben öyle aşırı yiyordum ki biraz zaman geçiyor yine acıkıp mide yanması yaşıyordum 🙂🥴
grafikeranne anneolmakzoramagulusuyeter 19 ocak benimki erken test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. 😄İnşallah Allah gönlünüze göre versin ❤️ 🙏🙏
EsraBulut anneolmakzoramagulusuyeter merhaba son adet tarihimizin ilk gününü sayıyoru değil mi :) tecrübesizim de biraz ilk gebeliğim olacak
Cotanakk Arkadaşlar herkeste belirti olacak diye bir şey yoktur yani belirtiniz yoksa hamile değilim diye üzülmeyin ben hiç anlamamıştım mesela ne akıntı be bulantı ne yanma ne baş dönmesi hiçbir şey yoktu regl gününüzün geçmesini beklemek en sağlıklısı. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız :)
Cap4471 Cotanakk benim de hiç belirtim yoktu ama ara sıra adet olmadan önceki hassasiyet vardı iki günüm geçti erken gebelik testi aldım yaptım pozitif çıktı
Okurgezer Cotanakk evet benimde hiç belirtim olmadı, regl günüm neredeyse 5 gün geçince öylesine bir test yaptım çift çizgi gördüm 🙏🏽 Bu belirtiler hep gebelikte 7 hafta sonra başladı bulantı koku hassasiyeti uyku vb
anneolmakzoramagulusuyeter grafikeranne amiinn sizin de gönlünüze göre versin Rabbimm bence biraz daha dişinizi sıkın çıkın dışarı gezin tozun kafanızı dağıtın düşünmeyin 😘
yased grafikeranne grafikeranne Benim de son adet tarihim 19 Ocak, dün kan testi verdim ve 189 çıktı 😇
Ozge3507 Benim adet tarihim 19 Şubat olmasına rağmen erken test yaptım göğüs hassasiyetim çöktü çünkü 🙈😅 tahlil yaptırdım 13 ünde 90,60 çıktı çok küçük 3 haftalık gözüküyor. şimdide kasıklarımda batma ve ağrım var 🤦🏻♀️
Ozge3507 grafikeranne valla bende yapmıcam dedim dedim erken gebelik testi aldım silik çıktı 1 gün sonra da kan verdim 90 çıktı sende yap erken gebelik testi boşver 😅😅😅😅
anneolmakzoramagulusuyeter _anne_kuzusuu00 yyaa amiiinnn inşaaalllahh isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla inşaallahh🥰🥰🥰
Mom545441 _anne_kuzusuu00 merhaba benimde sarı yoğun akıntım var hafif dün başlayan sancım göğüs hassasiyeti yok gecikmemin 3. Günü ama yaptığım testler negatif
pnremr22 Bende koku hassasiyeti olmuştu eşime kahvaltı hazırladım sabah kahvaltı kötü koktu ve ellerimde kötü koktu ama ihtimal çok fazla vermemiştir o gün adet olmam gerekiyordu çünkü 😊içime şüphe düştü dedim dur yapıyım bi baktım hop çift çizgi:)
Gastronomanne Benim inanılmaz kasık ağrım olmuştu hatta üşüttüm regl olacağım ondan ağrıyor sanmıştım meğer içimde minik bişey oluşmaya başlıyormuş o sıralar 🤩
Sennurrrsee Gastronomanne benimde kasik agrisi ve gogus hassasiyetim coktu. Kasiklarimi bicakla kesiyolar gibi agrimisti.
Dilan13klbk Ben hamile olduğumu hiç anlamadım bebeğim iki aylık olmuştu ama ben adet gördüm düzenli olarak hastaydım hastanede bile anlaşılmadi en son yatak döşek yatıyordum doktor bile anlamadı hamile olduğumu şans eseri öğrendim ama nasıl bir şok yaşadım anlatamam
[silindi] Dilan13klbk yazıyı okuyunca bende inanın şok oldum hamilelik varken adet görmek aklımıza gelmez 😊