Alerdinc 29+3 olduk ama sanki zaman biraz biraz yavaşlıyor gibi geliyor.. Bu zamana kadar nasıl geldik anlamadım ama şimdi daha çok heyecan panik başladı zaman nasıl geçti tecrübeli anneler yazarsa sevinirim. Yavaş mı geçiyor yoksa hızlı mı..
kedivebebekannesi5555 Alerdinc 30dan sonrası daha yavaş geçiyor bence çünkü doğumun yaklaştığını biliyosun ya ondan kaynaklı 😅 35+5 bu arada 🥳
Esrskrylmz Alerdinc o kadar hızlı geçiyor ki 41 haftaya kadar gelmiştim ve ne ara geldim dedim kendime düşünün 😁
kedivebebekannesi5555 Alerdinc ahaha o bende de var 😅 agirlastim iyice hareket edemiyorum çok fazla onunda etkisi var tabii sıkıcı geçiyor hdjdj
Annekuzusu_0 Alerdinc bende çok merak ediyorum 30 dan sonra zaman geçiyomu diye şu an bende 27ye gircem😅bana hiç geçmiyo gibi
Aslylmz Malesef her hafta kontroller baslamasına ragmen geçmiyor 1 ay nasıl bekliyormusum hiç bilmiyorum 1 hafta bekleyemiyorum sanki 36+4 bi dogursaydım artık yavastan iyi olur 🥲
Kelebekk-0307 Alerdinc zaman hiç geçmiyor valla bakıp bakıp eşimle bu zaman niye geçmiyor artık diye üzülüyoruz 😂 33 haftalık olduk su an hareketleri o kadar belirgin karnım oynayıp duruyor öyle olunca sarıp saçmalamak istiyoruz bir an önce çok güzel bir duygu 🌸
Mrs-Turkk Alerdinc Suuu gbi geçiyorrrr kızım 83 günlüük nasıl geçiçek bu 9 ay diyordum hamileliğimi unuttum bileee🙈🥰
Gamze1351 Alerdinc valla dediğin gibi şimdiye kdar zaman nasıl geçti anlamadık şimdi sanki yavaş gecioo durdu gibi bnde 30+0 haftalık olucam yrn 😊💙
Asena17 Alerdinc 20 den sonra nasil gecti anlamadim 33 haftaligim sanki yillardir 33 haftaligim zamana gecmiyor :Ddd
Asena17 sevo_asc valla kuzum ben 20 den sonra birsey anlamadim karnim bi anda cikti bi baktim 33 haftaligim bende boyle gecti sende nasil gecer bilmiyorum simdi de zaman durdu sanki :(