ElfErk Bebegimizolsundu ben Cenk Askalli ye gidiyorum.. ilk gebeligimde düşük yaptım.. basından beri her şeyi takip etti çok ilgilendi genel olarak ilgili bir doktor zaten.. yani insan çok hassas oluyor her şeye özen gösterilmesi ben sormadan çoğu şeyin aydınlatılması çok hoşuma gitti.. ben kendisinden cook memnunum 🙏
Cigdemmylmzz Bebegimizolsundu ben 4.haftamdan beri esentepe hastanesi onur özdenoğluna gidiyorum. Muayene ücreti 265 tl 22.haftadayım. Çok memnunum tavsiye ederim 🥰
BirFeyzaBirBebek Bebegimizolsundu ben Esentepe de Nese Kaplan Karakaşa gidiyorum. Çok güler yüzlü harika bir bayan. Tanıdığım pek çok kişi de ona gidiyor. Tavsiye üzerine ben de gidiyorum. Ve kesinlikle para için çalışmıyor. Eğer istediği test devlette yapılıyorsa orda ücretsiz yaptırın isterseniz diyor. Çünkü özel hastanede testler pahalı oluyor. Bı aksilik olmazsa doğuma kadar devam edeceğim kendisiyle 🥰
Bebeto2 ElfErk aaa bende onun hadtasıyım benmde bir düşüpüm var onunla başlamıştıö tekrar hamile kalınca devam ettim gerçekten ilgili bir doktor
Kubrailkan Ben 6.haftamdan beri Merve olgun takipliyim 29 hafta olduk inşallah doğumu da onunla düşünüyorum 🥰🙏💜
Seliinnn Nail’e Gökçe er Hayat hastanesinde çalışıyordu kendine fsm de özel muayenehane açtı Sezeryan doğumumu onda yaptım Çok memnun kaldım Çok Güler yüzlü iyi bir bayan
Bernadenizserkan 1 düştüğüm var Daha önce Orhan Orhan a gidiyordum şuan medicana Volkan Aksakallı ya gidiyorum yoğun bir doktor ama bilgili . 2 doktordan da memnunum
SeymaOztrk Bebegimizolsundu bülent kayhana gidiyorum, çok memnunum. İşinde çok başarılı, çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor.
BirFeyzaBirBebek Bmom evet hala devam ediyorum. Çok iyi bir doktor. Yalnız çok yoğun o yüzden randevu için erken davranmak gerek 🙂 o tempoya nasıl dayanıyor bilmiyorum.