minikbebegim19 Doktora yazdım ama görmedi nişan olduğundan da emin değilim sümüksü olur dedikleri için birde doğum hemen başlamıyor dedikleri için sırtım çok fena ağrıyor ama bugünden itibaren Nst normal çıkmıştı 36 artı 0 ım
benimmdunyamm minikbebegim19 bazılarının nişanı sümüksü akıntı gibi bazilarininki kanlı geliyor canım ağrın falan var mı
minikbebegim19 benimmdunyamm ağrım son zamanlarda artmıştı vajinaya baskı çoğalmıştı ama bugünkü baskı daha çok sanki ve sırtım çok felaket yani böyle bir ağrı yok kasılma falan bişey hissetmiyorum bugün ki nst normaldi
minikbebegim19 Imasleeper ağrıdan uyuyamıyorum da parol içecektim şimdi içiyimmi içiyimmi bilemedim vay arkadaş 😁
Clementinee minikbebegim19 Riske neden atıyorsun ki bi hastaneye gitsen en azından nst bağlasalar.. kafana göre ilaç falan içme bence emin olmadığın bir akıntıda yaşamışsın .. evde tekmisn canım eşin yokmu
Mervepera Clementinee valla ne dersen de o kadar post açmış hala kendi dediğini yapiyor aşırı rahat ilginç buldum hem sancim var diyo hem suyunun geldiğini düşünmüş hem nisan diyo 🤔 rahat şekilde uyuycam diyo anlamadim gitti oglende bağlandım diyo doğum bu sonuçta oglenle 1 saat sonrası belli olmazken neyse