neslitzl Pazar gunu ovuslasyon testim pozitif cikti pazar gecesi 2 gibi iliski oldu bida olmadi bu sekilde tek iliskiyle gebe kalan varmi
bluees1207 neslitzl 7 ay gün aşırı uğraştık olmadı 1 ay regliden 3 gün sonra birlikte olduk sadece bir kere o ayda hiç umutlanmadım v.s sonra bir baktım hamileyim . Zamanı ne zamansa o zaman hamile kalıyorsun yani çokta uğraşmaya gerek yok 😂
Damla3467 neslitzl ovulasyon testi nedir arkadaşlar ben hiç bilmiyorum cok duydum burada,nedir nasıl kullanılır bi aydınlatır mısın beni kullanayım bende.
portakalcicegii neslitzl ben bir senedir ovulasyon testi kullanıyordum. 2 kere kimyasal yaşadım. Artık pes ettim, bunlarla mı uğrasıcam olursa olur, olmazsa tüp bebek tedavisine başlarız dedim. O ay sadece 1 kere ilişkiye girip hamile kaldım
Kubos01 2,5 sene yumurtlamaya göre sürekli değerlendirdik olmadı rahim filmi çekildim o ay yumurtlamam adete yakın oldu çift çizgi çıkınca o gün eşim uyudu :)) bende artık okadar umutsuzlandım ertesi gün denedik ve o ay tek ilişki ve şuan 19 haftalığız 🙈
neslitzl Damla3467 canim insgragrama innovita yaz bu testlerden satiyo kadinla bi konus sana daha iyi bilgi verir aydinlatir