Esmaky Merhba 10 haftalık hamişler burdamııııı 💕💕☺️☺️ Sizdede karnınız sabh kalktgınzda gözünüze kuck gelıyormu ya yemek yiyince kocaman oluyo bazen hiç büyümicek sanıyorum karnım böyle olan varmı
Duyguynrky Esmaky hiç büyümeyecek sandım bir sabah bir uyandım fırlamış 😂 ve göbeğimin çıkması 28-30’lu haftaları buldu. Şimdi yine küçük göbeğim 37 haftalık olduk 6 aylık anca duruyor hiç üzülme çok büyük bir avantaj oluyor küçük göbek
denizefe ılk gebelıgımde karnım altıncı aydan sınra cıktı sımdıde hıcbıse yok daha ıkıncı gebelık oldugu ıcın herkes erken cıkar bunda karnın dedı beklemedeyım 🙄 sızde bulantı cok mu 🤦♀️
Aysmnv35 Benim sizden daha küçük 8+4 9 a gireceğiz insaaalh hep aynı hahaa biran önce çıksın istiyorum bende 😅😅😅
Aysmnv35 Esmaky zayıf mısın ben 56 kiloyla başladım boyum uzun ama biraz kilo alınca daha iyi olmaya başladım 😂😂
BurcuDiner 11+5 deyim hamile kıyafeti giyiyorum büyüdü karnım eşim bile dalga geçer oldu tosun gibi oldun ben seni son aylarda düşünemiyorum diye 😂😂 vinç getirecekmiş taşımak için 😂🙄
Esmaky Mrvb Aysmnv35 bende zayıfm biraz var karnm hamile oldgm blli olyor elbse gydgmde bol salas pantlr gydgmde 😂😂😂😊
Mrvb Bende 55 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum ve daha 11 haftalık 😞 sanırım bende çok kilo alacagım ama olsun bebişlerimşz için alalım sonra veririz 😘
Aysmnv35 Esmaky amin amin bende 15 günde 2 kilo almıştım bakalım suan ne oldu insaaalh hayırlı doğumlar ☺️🤲🏻
denizefe ilk gebelıklerdenoyle okuyor kılo artısı ben oglumda 10haftalıkken 3kılo almısım bu hamılelıgımde 2kılo vermısım 🙄